Strategy & Innovation – Bucuresti, Septembrie-Octombrie 2017 #edufirst

Strategy & Innovation – Bucuresti, Septembrie-Octombrie 2017 #edufirst

Ne bucuram sa impartasim cu voi experienta senzationala de la cursul de Strategie si Inovare ( Strategy & Innovation Fundamentals – ILM approved program), asa cum a fost ea perceputa de participanti:

„Mi-au placut, abordarea si prezentarea profesionista, modul in care au prezentate informatii bine structurate si ca acestea au fost complete si cuprinzatoare pentru un curs de Fundamentals.”

„Am apreciat analizele prezentate la curs, modul in care se structureaza o strategie si utilitatea folosirii instrumentelor.”

Excelenta prezentare! Prezentarea exemplelor reale, actuale a facut ca informatia sa fie mult mai bine asimilata!”

„Experienta foarte utila in contextul imbinarii conceptelor teoretice cu discutiile practice si exemplificari din lumea reala.”

„Apreciez calitatea exemplelor complementare, explicatiile grafice pe  flipchart si energia depusa de Ilie in intelegerea si aplicarea notiunilor prezentate.”

„O experienta placuta, cu informatii utile si bine structurate. Per total un curs adaptat perioadei socio-economice in care traim. Am apreciat interactivitatea si faptul ca subiectele erau dintre probleme actuale.”

„Apreciez expunerea informatiei si faptul ca aceasta este inteleasa, nu memorata si ca trainerul incearca ca participantii sa inteleaga notiunile prezentate.”

„Sunt foarte multe lucruri care mi-au placut: materiale bine structurate, prezentare documentata si clar, exemple practice utile si bine ales, instructor profesionist si captivant, cursantii interesati, proveninf din domenii diferite, dezinvolti si activi in dezbateri”

Foarte bun cursul! Cu accent pe exemple! Informatia structurata si bine explicata.”

„Foarte practica utilizarea cazurilor de la Harvard Business School! Foarte interesante discutatiile generate impreuna cu ceilalti participanti”

„Mi-a placut ca, desi un curs de fundamente, prezentarea a continut foarte multe informatii! Trainerul a raspuns la toate intrebarile prin explicatii logice, iar documentele suport prezentate sunt exceptionale!”

„Cazul Digitalization at Siemens, foarte actual, a continut foarte multe din teroriile si framework-urile prezentate astfel incat am putut aprecia miscarile Siemens in paralel cu cele ale General Electric, si identifica cumulul de decizii manageriale care au determinat sinergia organizationala!”

„Foarte mult mi-au placut diversitatea informatiilor si tehnicile de implementare a conceptului de inovare la nivelul organizatiilor! Cazurile discutate, Digitalization at Siemens, Novartis, IDEO au oferit posibilitatea de a exemplifica aspecte teoretice discutate in sesiunea de curs pe un caz concret al unei companii reprezentative in domeniul sau de activitate.”

„Materiale si exemple foarte practice si cu aplicabilitate rapida. Experienta si energia pusa in joc de trainer sunt UNPARALLELED!

„Sigur voi discuta la mine in echipa modul in care putem folosi analizele prezentate la curs si in specil analiza strategica a segmentului si produselor gestionate.

„Noi vom implementa un proces de Fast Decision Making, dublat de strategii separate pemtru fiecare tipologie de client!

„De acum inainte vom introduce in procesul nostru, realizarea de analizele care influenteaza direct industria in care activez, in special in zona trend-urilor din IT si fortelor de negociere pe lantul valoric sau cel al inovarii!”

Multumim participantilor, precum si celor din echipa noastra care au facut aceste lucruri prosibile si va steptam la urmatoarele programe de Strategie si  Inovare!