Despre noi

Pasiunea ne ghidează

Îti oferim încrederea că poți deveni un specialist într-un anumit domeniu.

Cine suntem?

Educația. Unul dintre subiectele cele mai dezbătute în România. Știm cu toții discuțiile despre sistemul de învățământ, în care accentul cade mai mult pe redarea informației decât pe înțelegerea și aplicarea ei în practică, despre prăpastia dintre școală si piața muncii.

Tocmai pentru a nu perpetua, ca adulți, aceste modele de învățare, în 2010 am pus bazele EDU, divizia de educație a companiei Flexability Management. Am pornit la drum cu dorința de a construi un cadru în care punem noțiunile în context, promovând predarea bazată pe interactiune, fără prezentări interminabile sau citit de pe foi sau slide-uri. Suntem motivați de dorința de a oferi o educație și o pregătire comparabile cu cele internaționale, bazate pe înțelegere, logică și aplicabilitate.

Aducem pe piața cursuri inovatoare, care te pregătesc pentru a obține cele mai importante certificări internaționale –  Project Management, Lean – Agile, Business Analysis, Risk Management, Strategy, Leadership și Digital Marketing

Suntem singurul furnizor de programe de training care oferă garanția certificării internațonale în urma pregătirii complete conform metodelor noastre unice. Astfel te asiguri că efortul și timpul tău nu se pierd în zadar și că îți atingi obiectivele la prima încercare.

Ne bazăm pe o echipă de  traineri cu experiență practică de business atât în companii și corporații de top din țară, cât și în străinătate. Nu vorbim „din cărți”, ci din practică și experiență – instrumente, modele și metodologii pe care le-am vazut sau le-am pus noi înșine la lucru în realitățile organizaționale și de business.

În ce credem

Credem în educația continuă

bazată pe înțelegerea a ceea ce facem. Cursurile noastre au fost frecventate de 5.000 de cursanți în 10 ani de activitate, în nu mai puțin de 15.000 de ore de training.

Facem cu pasiune ceea ce facem.

Nici nu am putea transmite altfel ceea ce știm și lucrurile în care credem. Pasiunea ne ghidează: ne face să ne dorim mai mult, să oferim cele mai bune cursuri, să ne acredităm la cele mai bune școli internaționale de business și să transmitem apoi toate cunoștințele acumulate.

Construim și oferim încredere.

Încrederea că poți stăpâni un anumit domeniu, încrederea că poți deveni un specialist recunoscut internațional, încrederea că te poți diferenția în carieră prin suportul și instrumentele potrivite, pe care ți le punem la dispoziție.

De ce noi?

Ai 100% garanția promovării examenelor de certificare internațională

Suntem singura companie de training care îți oferă, pentru domenii specifice, garanția promovării examenului. Dacă în urma pregătirii complete cu noi (curs, manual de studiu și soft), nu iei examenul de certificare internațională, suportăm noi costurile reexaminării.

Te pregătești cu traineri educați la cele mai bune școli de business din lume

Trainerii noștri sunt certificați internațional și educați la universități prestigioase, cum ar fi University of Oxford, Standford, Executive Academy of Vienna, ș.a. Spre deosebire de alții, trainerii noștri vin din practică și au experiență de business în companii și corporații de top, în țară și străinătate. Toate cursurile au aplicabilitate practică și curriculele programelor educaționale sunt aliniate dinamicii industriilor.

Primești o pregătire comparabilă cu standardele internaționale

Suntem prima și singura companie din România acreditată ca centru de formare si evaluare de către Institute of Leadership and Management UK, organism care setează standarde în leadership și managament la nivel internațional. Suntem parteneri educaționali recunoscuți de către asociațiile și organizațiile profesionale care setează standardele în industriile lor - PMI, IIBA, SAFe sau DMI. Îți oferim o pregătire și o educație comparabile cu standardele internaționale.

Ai acces în exclusivitate la resurse și cursuri predate după metoda Rita Mulcahy

Pentru că suntem partener exclusiv RMC Learning Solutions, lider în furnizarea de training pentru programele de certificare ale Project Management Institute (PMI), îți oferim acces la cele mai noi materiale și resurse de curs, dar și la singurele cursuri din România predate după metoda inovatoare a Ritei Mulcahy, etalon în domeniu. Materialele sunt dezvoltate de către fondatori și pionieri ai industriei: Rita Mulcahy – project management, Mike Griffiths – Agile, Barbara Carkenord – Analiză de Business.

Clienții noștri

EDU înseamnă...

Sună
Mesaj

Skills test

What's your Digital IQ?

Testează-ți gratuit online cunoștințele în digital marketing.

Completează formularul cu datele tale!