PMP_Galați- Noiembrie 2018 „A fost una dintre cele mai tari experiențe de învățare atât prin conținutul oferit cât și prin modalitatea de oferire.”

PMP Exam Prep by EDU

“M-a surprins metoda de predare, cu utilizarea flipchart-ului în locul slide-urilor (obisnuite)!
Cu acest mod de predare atenția a fost tot timpul asupra cursului de PMP exam PREP.
Materialele sunt de mare ajutor și în timpul cursului și pentru activitatea de învățare ulterioară.
Trainerul este foarte bine pregătit a avut răspunsuri la toate întrebările adresate.”

“O experiență surprinzătoare din prisma stilului de predare:
Interactiv, angajant, bine structurat. Surprinzătoare a fost și atitudinea de abordare a subiectelor, comparativ cu cartea Ritei  -PMP® Exam Prep, Ediția 9 care trebuie citită înainte. Dar o dată intrați în ritm, a fost chiar o perioadă relaxantă și în același timp plină de învățăminte, confirmări a ceea ce știam/experimentasem, discuții antrenante.
Dimensiunile cărții și reputația PMP-ului sunt puțin descurajante, dar totul este mult mai clar după curs.
Mulțumesc, a fost super!”

“Trainingul PMP Exam Prep foarte util. Materialul de curs foarte bine structurat.
Informațiile prezentate într-un mod bine organizat, detaliat și explicate clar, cu exemple.”

“Ritmul de predare a fost potrivit. Modalitatea de predare (desen flipchart) este excelentă pentru predarea PMPIlie – Extraordinar, o excelentă cunoaștere a materialului/domeniului prezentat. Felicitări!
Dacă timpul permite propun alocarea suplimentară de timp pentru examen, citirea întrebărilor greșite și comentarea lor cu grupul.
Mulțumesc!”

“Foarte bine explicat și foarte frumos scoase în evidență lucrurile importante. Cursul și informația au fost foarte bine structurate. Totul a fost explicat cât mai simplu și mai logic posibil.
Ca și sugestie de îmbunătățire, mai multe exemple din viața reală, eventual luat un singur proiect mare și dus prin toate fazele și procesele.
Nu am nimic de reproșat trainerului.
Cartea este foarte bine structurată și scrisă.”

“A fost o experiență inedită în comparație cu restul cursurilor la care am participat, în principal datorită metodei de predare. Construirea în mod real a noțiunilor și conceptelor (adică utilizarea metodei scrise) spre deosebire de utilizarea (mult mai utilizată) a slide-urilor ppt.
Am apreciat interactivitatea trainingului, faptul că noțiunile prezentate au avut o îmbunătățire logică și nu s-a păstrat neapărat ordinea Ritei.

 Trainerul a fost foarte focusat, a încurajat interactivitatea și a avut consecvență în prezentarea conceptelor.”

“A fost una dintre cele mai tari experiențe de învățare atât prin conținutul oferit cât și prin modalitatea de oferire. Poate nu este scopul cursului, dar aș fi apreciat, în anumite zone, mai multe exemple concrete de bune/ recomandate practici; sunt conștientă că timpul este foarte limitat și de accea poate nu e posibil mereu să zăbovești pe exemple.
Trainerul este foarte bine pregătit și mereu concentrat să se țină de plan și să atingă obiectivul de livrare a cursului. Cursul merită toți banii!!!”

Cursul de PMP Exam Prep, reușește să organizeze un material vast în mod logic și coerent. Fără un astfel de curs de sinteză, parcurgerea materialului ar fi dificilă și consumatoare de mult mai mult timp.
Dl Drăgan are o mare experiență în predarea și expunerea informației, iar explicațiile contextuale adaugă valoare la materialul prezentat.
Metoda de predare este potrivită și recomandată în contextul în care este vastă și interconectată.”

“Experiența PMP Exam Prep oferită a depășit cu mult așteptările.

Cursul a fost foarte interactiv, a menținut atenția grupului la cote maxime și s-a axat pe informațiile cheie din PMPTrainerul a demonstrat o energie abordantă, care se reflectă în calitatea informațiilor primite și în modul de prezentare.
Desenatul în permanență pe flipchart în loc de slide-uri plictisitoare în PPT este genial. Te ține antrenat în prezentare și folosirea mai multor culori ajută enorm la fixarea noțiunilor. Am apreciat foarte mult folosirea consecventă a culorilor – aceiași culoare pentru același lucru pe tot parcursul training-ului.
Îmbunătățire: un early warning pentru pentru aprovizionarea fiecăruia cu culori din prima zi.”

Vă mulțumim pentru feedback, succes la examen și așteptăm vești despre obținerea certificării PMP!

Programul PMP Exam Prep pe 2019 aici

 by