The World's Most Recognised Digital Marketing Courses

Fie că ești la începutul unei cariere în marketing, ești antreprenor sau ai experiență vastă în marketing, noi îți punem la dispoziție o experiență educațională unică pentru a înțelege lumea digitală, programe educaționale cu ajutorul cărora poți ajunge un adevărat online digital marketer

Poți face un pas înainte, la nivel personal, de echipă sau organizație, o schimbare mai mult decât necesară, pentru tine sau business-ul pe care-l promovezi.

Companii care au încredere în Digital Marketing Institute la nivel global

updated logo strip

Digital Marketing 360

Învață să stăpânești instrumentele esențiale ale marketingului digital utilizând sistemul nostru de învățare interactiv și aplicat. Înțelege ce se întâmpță. Obține cea mai recunoscută certificare în marketing digital din lume.

360 Learning
of our Certified Members are currently employed
0 %
were promoted after earning their Certification
0 %
of our Members are working at senior or management level
0 %

Cursurile noastre de marketing digital aduc o gândire proactivă, de ansamblu. Din momentul în care te-ai înscris la un curs, ai acces la instrumentele și resursele pentru o carieră de success.

În plus, după absolvire, vei fi capabil să te adaptezi mai rapid și să construiești noi strategii de marketing pentru brand-ul pe care îl reprezinți, pornind de la elementele de bază ale acestor cursuri.

80% dintre studenții noștri lucrează acum în mediul digital, acum e șansa ta să fii unul dintre ei. Acest lucru se datorează și faptul că cursurile sunt proiectate și oferite de experți practicieni care lucrează și excelează într-o varietate de specialități digitale.

După finalizarea cursului, vei primi o calificare recunoscută la nivel mondial. Da, ai citit bine, certificare recunoscută la nivel mondial. Mai mult de 75 de mii de membri din toată lumea au încredere în DMI ca să avanseze în carieră.

Ce spun membrii DMI

75,000 members progressing their careers in digital marketing

Kelly Hubspot

"Since completing the course my career has progressed significantly!"

Kelly Herbst • DMI Member

Davin Twitter

"The knowledge I gained at the Digital Marketing Institute has helped me in my current role"

Davin Kelly • DMI Member

Anna Google

"After finishing my course, I took up a new role with Google! I now work as an industry manager"

Anna Moldovan • DMI Member

EDU înseamnă...

Sună
Mesaj

Skills test

What's your Digital IQ?

Testează-ți gratuit online cunoștințele în digital marketing.

Completează formularul cu datele tale!