Traian Murărașu despre PMP Exam Prep

Traian Murărașu despre PMP Exam Prep
                                
Te rog sa gasesti mai jos reflectiile mele in legatura cu experienta cursului PMP Exam Prep si a pregatirii pentru obtinerea certificarii PMP.

Cum ai descrie cursului PMP Exam Prep si a interactiunii cu EDU ?

Vreau sa iti multumesc tie si intregii echipe EDU pentru suportul pe care mi l-ati oferit pentru atingerea acestui obiectiv. Experienta interactiunii mele cu EDU pentru cursul PMP Exam Prep a fost una deosebita. Inca din momentul in care am gasit aceasta oportunitate de training si am studiat detaliile despre organizatie, am stiut ca este exact lucrul de care am nevoie pentru a reusi. Trainerul, Ilie Dragan a dat dovada de calm, intelegere si deschidere fata de cursanti. Predarea fara slide-uri a fost foarte utila datorita implicarii involuntare mult mai ridicate a cursantilor in timpul predarii. Totul a fost la superlativ!
 

Cum te-au ajutat metoda completa RITA si materialele incluse in pachetul de curs PMP Exam Prep

Metoda RITA este una extrem de utila in atingerea scopului comun si anume obtinerea certificarii PMP. Materialele sunt detaliate, incercand sa iti imprime notiunile teoretice prin exemplificarea unor situatii practice. Soft-ul de simulare este de asemenea extrem de folositor, ajutandu-te sa iti intiparesti cunostintele si sa-ti clarifice notiunile.

Cum a fost la examenul PMP ? Care au fost provocarile pentru tine?

Experienta de examen a fost una pentru care m-am pregatit destul de intens si pe care o asteptam cu nerabdare. Dificultatile acestui examen vin din solutiile oarecum apropiate de raspuns care te forteaza sa gandesti limpede si sa aplici exact PMP-ismele invatate la curs si din rasfoirea cartii. Exercitiul intens prin prisma soft-ului de simulare a examenului, pus la dispozitie de EDU,  m-a ajutat  sa abordez examenul final cu o mai mare usurinta si o mai ridicata incredere. Provocarea cea mai mare este sa constientizezi momentul in care esti pregatit pentru examen si sa faci pasul spre planificarea acestuia.
 

Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin aceasta experienta si ai devenit certificat PMP?

Consider ca aceasta certificare este un pas important in dezvoltarea mea profesionala si a tuturor celor care vor sa urmeze in continuare acest drum al managementului de proiect. Acumularea si solidificarea cunostintelor impreuna cu o certificare rescunoscuta pe plan international cu siguranta sunt doi factori care imi vor influenta cariera.
 

Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc certificarea PMP?

In primul rand, sfatul cel mai important ar fi: indrazneste! Nimic nu este prea greu de atins atunci cand iti doresti si incepi sa muncesti pentru aceasta. Impreuna cu Ilie si echipa EDU iti vei creste considerabil sansele de reusita care va veni cu siguranta atunci cand implicarea ta va fi de asemenea prezenta. 

Cu respect, toate bune,
IT Project Manager at ON Semiconductor
Urmatoarele sesiuni #PMPdinprima aici