SAFe Scrum Master în organizația ta! – Trainer Stefan Bârgăoanu

SAFe Scrum Master în organizația ta! – Trainer Stefan Bârgăoanu

La sfârșitul lunii Noiembrie 2022, EDU a susținut prin intermediul lui Ștefan Bârgăoanu cursul de SAFe® Scrum Master, pentru o companie multinațională de inginerie și tehnologie.

 

”Cursul de SAFe Scrum Master a fost interactiv, conținutul complex, cu multe informații noi și utile. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai lung de 2 zile.

Cine nu are un Ștefan, să-și cumpere! Mega fain caracter, a reușit să ne țină ancorați pe toți 2 zile.”

 

Cursul este unul foarte bine structurat iar cel mai mult mi-a plăcut faptul că este interactiv, și activități de grup. Ca și sugestie, durata ar putea fi de 3 zile.

Cursul a fost unul interactiv, schimbând păreri și sedimentând mult mai bine informațiile primite.

Atitudinea trainerului a fost una fabuloasă, făcând cele 2 zile să treacă neașteptat de repede.”

 

”Experiența a fost interesantă, plină de exemple și informații utile din realitatea Agile. Trainerul a reușit să capteze atenția tuturor și să pună accent pe elementele esențiale din SAFe Scrum Master.”

 

”Experiență plăcută.

Noțiunile explicate au fost foarte bine detaliate și s-au făcut analogii astfel încât să poată fi asimilată chiar și de cei care nu au mai avut tangențe cu filozofia Agile.

Video-urile au fost foarte utile și pline de conținut. De asemenea, exercițiile practice au ajutat în asimilarea noțiunilor.”

 

”Experiență curs Scrum Master:

Experiență plăcută. Curs bine structurat, informații complete. Exercițiile au fost complementare. Standard ridicat de prezentare și pregătire. Apreciez foarte mult trainerul pentru modul în care a reușit să păstreze atenția noastră pe tot parcursul trainingului și a făcut interesantă materia prezentată.

Unul dintre cele mai bune traininguri la care am participat.”

 

”Super! Mi-a plăcut energia trainerului. Trainer pregătit și flexibil. Atmosfera creată a fost una plăcută iar trainingul a fost bine structurat informațiile și documentația suficiente. Explicațiile au fost însoțite de multe exemple.”

 

Cursul de SAFe Scrum Master a fost foarte bine structurat iar trainerul foarte bine pregătit și care a prezentat materia pe înțelesul tuturor.

Highlight-ul cursului a fost trainerul pentru mine pentru felul în care a știut să ne capteze atenția, simțul umorului și exemplele din experiența proprie pe care le-a împărtășit. Un curs foarte reușit la care mi-a făcut plăcere să particip.”

 

”Foarte încântat de metoda trainerului de a explica, materialul foarte consistent. Consider că am avut ce învăța și că informația  a fost transmisă pe cât de bine posibil. Materiale, video și grafice, echilibrate, o lecție interactivă care te ține în priză pe toată perioada cursului.”

 

”Trainer – principalul motiv pentru care mi-a plăcut cursul.

Conținut – foarte bun.

Materiale – foarte bune.

Predare – super!”

 

Cursul a fost foarte engaging, prezentat într-o manieră funny, presărată cu multe exemple din viața de SCRUM Master, cu role-plays și multe inside tips.

Simt că trainerul a reușit foarte eficient și natural să mențină atenția tuturor.’

 

”Extraordinară metoda de predare și structura informației. Trainerul a prezentat informația într-un mod plăcut și antrenant.

Materialele sunt ok.

Metoda de predare, excelentă!”

 

”Foarte fain trainingul, dar impactul cel mai mare l-a avut trainerul. Modul de predare al dlui Bârgăoanu a fost interesant, amuzant și captivant. A reușit să ne “traducă” un subiect teoretic pe alocuri anost, într-un mod care ne-a ținut constant prinși să aflăm cât mai multe despre SAFe.”

 

”Un curs interesant, peste așteptări. Ștefan a fost foarte profi și a reușit să ne țină atenți, să ne facă să râdem un pic.

Overall, a fost super bine.”

 

Următoarele sesiuni de SAFe Scrum Master , cu Ștefan Bârgăoanu aici