SAFe POPM, Mai 2022, cu Ștefan Bârgăoanu Lean Agile Coach

SAFe POPM, Mai 2022, cu Ștefan Bârgăoanu Lean Agile Coach

În Mai 2022, EDU a susținut o nouă sesiune de curs SAFe Product Owner/Product Manager.  Mulțumim participanților pentru implicarea de care au dat dovadă și feedbackul oferit.

 

”Un curs interesant din perspectiva în care sunt structurate informațiile. Modul de prezentare al trainerului a fost interactiv, cu multe sfaturi practice. Mulțumesc!”

 

Curs intens, poate că ar avea nevoie de încă o zi, 3 mi se par insuficiente. Explicații excelente. Exerciții super. Dinamică pozitivă. Interacțiune și implicare.”

 

”+Foarte bune ruperile de ritm introduse prin exerciții.

+ Momentele de reflecție de la finalul fiecărei lecții

+ Nivelul de energie al lui Ștefan.

De îmbunătățit (din perspectiva unui cursant care nu lucrează în software development): aș fi apreciat – luat un exemplu non-IT și “dus” prin toate elementele cursului.”

 

”Un curs extins și detaliat, care a explicat toate noțiunile și practicile Agile folosite în SAFe. Datorită trainerului și modului de predare voi recomanda cursul și altor persoane.”

 

”Pentru mine acest curs mi-a deschis apetitul de a învăța. Cursul a fost structurat a.î. să înțeleagă și începătorii, iar Ștefan, prin modul interactiv de predare a știut cum să ne țină atenți și să se asigure că am înțeles conceptele cheie. Chiar dacă organizația în care lucrez nu va lucra SAFe, cu siguranță voi prelua metoda de lucru ce mă va ajuta în activitate.”

 

”Mi-a plăcut cursul, prezentarea și conținutul.

+ trainerul foarte profi & cunoștințe solide

+ optim numarul de persoane (9)

+ timpul alocat, optim

+ conținutul interesant și am învățat lucruri noi.”

”Ștefan a reușit să păstreze participanții motivați pe durata cursului, ceea ce este un plus. Un curs cu un mix bun de teorie și exerciții practice. Ștefan a oferit informații suplimentare foarte bune, atunci când a fost nevoie.”

”Consider că este o oportunitate să parcurg teoria pentru a afla unde mă aflu (ca poziție) în cadrul companiei la care lucrez. Pentru că de multe ori focusul se schimbă  și ceea ce fac nu reflectă rolul meu.

Mi-a plăcut claritatea informațiilor din curs și în mod special aplicațiile în echipă. Cred că aș aplica mai mult teoria în astfel de exerciții. Ștefan number 1!”

Vom reveni în maxim 30 de zile cu vești bune despre susținerea de către participanți a examenului SAFe POPM

Următoarele sesiuni de SAFe Product Owner/Product Manager, cu Ștefan Bârgăoanu aici