SAFe Product Owner/Product Manager – EDU în organizația ta!

SAFe Product Owner/Product Manager – EDU în organizația ta!

În Iunie 2021, am susținut în cadrul unei organizații din industria de dezvoltare software, cursul de SAFe Product Owner/Product Manager  pentru o grupă de 8 participanți. Vă rugăm să regăsiți mai jos feedback-ul lor.

 

”Pentru mine experiența a fost una nouă și provocatoare. Pot spune că sunt familiarizat cu filosofia Agile, dar cu ajutorul cursului am aprofundat lucrurile mai în adâncime.

Pentru 3 zile de curs, consider că informația oferită este destul de mare, dar materialele și metoda de predare sunt bine structurate. Trainerul are o metodă de predare foarte bună!”

 

”Este un curs foarte interesant și complex. Mi-a plăcut faptul că trainerul are simțul umorului și în momente de “ceață deasă” ne-a descrețit puțin frunțile.

Materiale: informație multă dar m-am bucurat că am reușit în 3 zile de curs să le parcurgem. Mulțumesc Ștefan pentru răbdare și umorul cu care ai făcut mai ușoară informația de parcurs și înțeles.”

 

”Desfășurarea cursului pe durată a 3 zile a fost destul de intensă, fiind vorba de o cantitate mare de informații de asimilat. Am avut ocazia să descopăr un mod de lucru interesant pe care îl văd aplicat în activitatea actuală.”

 

”Mi-ar fi plăcut mai multe exemple concrete pentru o înțelegere mai ușoră asupra anumitor concepte. Ștefan este un trainer bun și amuzant, care ne-a făcut să interacționăm chiar dacă aparent nu eram foarte convinși de răspunsurile pregătite pentru exerciții.”

 

”A fost un curs SAFe cu multe informații noi, prima zi a fost intensă pentru că a fost multă teorie, însă următoarele două au elucidat multe nelămuriri din ziua 1. Cu siguranță voi folosi ce am învățat în activitățile zilnice și asta cred că mi-a plăcut cel mai mult, este un curs practic.

Materialele au fost suficiente iar trainerul foarte profi și friendly în același timp. Foarte bună ideea cu mobilele lăsate pe tăviță.”

 

”A fost o experiență care a venit cu un bagaj mare de informații.  Trainer-ul a livrat continutul cu mult profesionalism și claritate.

Am apreciat exemplele practice oferite de trainer și deschiderea spre dezbatere a diferitelor situații identificate de cursanți.”

 

”Foarte bună metoda de livrare a cursului prin diversele activități și combinații de prezentare. Ștefan, nota 10 pentru livrarea cursului.

Mi-ar plăcea ca activitățile practice să fie dintr-o zonă mai familiară majoritații decât din zona automotive.”

 

Pentru organizarea unui curs de SAFe Product Owner/Product Manager customizat în organizația ta, ai mai multe detalii aici.