Risk Management, Ilie Dragan, Iunie 2023

Risk Management, Ilie Dragan, Iunie 2023

În luna iunie 2023, EDU-differentiate yourself,  trainer Ilie Drăgan a organizat o nouă sesiune de Risk Management Fundamentals. La această sesiune am avut partricipanți din diverse domenii (IT, Banking, Compliance, Consulting, Marketing)
iar mai jos vă rugăm să regăsiți cum au perceput participanții experiența #EDU Risk Management.

 

Cum ați descrie experiența oferită de acest curs? Ce v-a plăcut din punct de vedere al conținutului cât și al metodei de predare?

”A fost o experiență foarte interesantă, în care am învățat foarte multe lucruri și mi-am clarificat aspecte pe care nu le știam foarte bine.

Un curs interactiv, Ilie este un trainer foarte implicat și dedicat muncii lui. Mi-a plăcut totul!”

 

”Un curs de Risk Management util în activitatea zilnică. Explicațiile și adaptarea prezentării în funcție de situațiile particulare prezentate de cursanți.Mi-a plăcut că răspunsurile la întrebările noastre au fost clare și concise.”

 

”Un curs detaliat, foarte bine prezentat. Conținut suficient cu exemple clare și cu o metodă de predare bună, ușor de înțeles.”

 

”Cursul a fost intensiv cu multă informație structurată, bine explicată și aplicabilă. O metodă de predare interactivă și captivantă.”

 

”Cursul a fost conform așteptărilor mele. Este mult mai detaliat decât Risk Management-ul din PMP Exam Prep. Reflectarea managementului riscurilor pentru operațiuni a fost un plus. Metoda de predare este una interactivă și dinamică.”

 

”Conținut bine structurat cu aplicabilitate și exemple. Ilie este un mentor foarte bun.”

 

Ce doriți să implementați pe viitor ?

”Toți pașii pe care i-am învățat în acest curs, respectiv structurarea foarte clară a risk management-ului. În plus doresc să găsesc oportunitățile nu să văd doar riscurile (privite doar negativ).”

”O metodă eficientă de gestionare a riscurilor.”

”Pe cât de mult posibil, cât mai mult din ce am învățat la acest curs. În special accent pe planning si identifying.”

”Să aplic practic cunoștințele de la curs și tool-urile.”

”RM Plan; Contingency Plan; Comunicarea Riscurilor.”

 

Următoarele sesiuni de Risk Management cu Ilie Drăgan, aici.