Risk Management în organizația ta, cu Ilie Drăgan, Martie 2024

Risk Management în organizația ta, cu Ilie Drăgan, Martie 2024

În luna Martie 2024, EDU , prin trainer-ul Ilie Drăgan, a susținut cursul de Risk Management pentru o organizație importantă ce activează în  domeniul construcțiilor.

Vă rugăm să regăsiți mai jos cum a fost percepută experiența #EDU.

„Un curs de Risk Management foarte bine structurat, redat într-o manieră coerentă, cu sens. Îmbinare foarte bună a teoreticului cu practica.”

„Dl. Drăgan a știut foarte bine să capteze și să mențină atenția participanților la curs. Poate cel mai profesionist curs la care am participat, în afara mediului academic.’’

„Stilul de prezentare al cursului: menținerea contactului fizic și energia degajată. Înțelegerea importanței analizării riscurilor și urmăririi acestora în cadrul unui proiect. Înțelegerea importanței financiare pe care o poate avea asupra unui buget.’’

„Experiența oferită a depășit nivelul așteptărilor mele. Mi-a plăcut: interacțiunea continuă cu noi, atât cea vizuală cât și cea verbală; faptul că raportarea s-a făcut atât la teorie, practică cât și la realitate.”

”Acest curs de Risk Management a fost plin de conținut cu multe detalieri și exemple aplicate. Conținut stratificat optim, explicații pertinente, scheme intuitive. Metodă de predare sistem PMP.”

„Experiență plină de conținut cu foarte multe explicații și exemple. Modul de predare foarte interactiv. Fiecare subiect al predării a fost detaliat pe măsură.”

„Un curs plăcut, am descoperit câte lucruri nu știm. Conținutul foarte bogat cu multe exemple. Metoda de predare foarte expresivă cu detalii și exemple pe înțelesul tuturor. ”

„O experiență din care am asimilat foarte multe informații. Mi-a plăcut ca modul de predare a fost unul schematic, concis și foarte bine documentat. Unul dintre cele mai bune cursuri la care am participat.”

‘’Am avut parte de o experiență pozitivă în care au fost prezentate detaliat subiectele propuse. Detalierea se referă strict la modalitatea practică în care a fost prezentat cursul. Din punctul meu de vedere trainer-ul a fost extrem de pregătit pe subiect.”

„Conținut bine structurat. Schemele desenate împreună cu explicațiile la obiect foarte precise, fără divagări. Managementul timpului perfect executat. Nivelul de cunoștințe, profesionalismul trainer-ului sunt la cote maxime.”

„Cursul de Risk Management a fost foarte aplicat și explicat în detaliu. Mi-a plăcut cum a compus trainer-ul tot procesul și metodologia. Mi-a plăcut că a fost un curs interactiv și cu o plus valoare peste așteptări.”

„Experiența mea în ceea ce privește cursul la care am participat este una completă, datorită complexității, prezentării schematice, logice, informațiilor aplicate și necesare organizației din care fac parte. Am fost plăcut impresionată de prezentarea profesionistă și relaxată în același timp. Am înțeles valoarea managementului riscului.”

 „Un mod de a învăța lucruri noi despre managementul riscului cu adevărat excelent, comunicarea și interacțiunea dintre colegi fiind benefice pentru toți. Metoda de predare a fost la superlativ, a fost un proces complet de predare din toate punctele de vedere. Felicitări!”

‘’Conținut complex și bine explicat (în detaliu). Interacțiune continuă. Exemple pratice. Studii de caz (exerciții). Cursul adaptat cursanților (pe înțelesul tuturor). Feedback colectat constant. Explicații punctuale acolo unde a fost cazul. ”

„A fost o experiență dinamică. Am fost foarte plăcut surprinsă de modul de interacțiune, de modul cum a fost structurat conținutul și explicat pe înțelesul fiecăruia. Mi-a plăcut că atunci când nu am înțeles ceva nu s-a trecut mai departe până nu a fost explicat pe înțelesul meu. Am apreciat și exercițiile cu cartonașe prin prisma faptului că era explicat de ce sau unde se încadrau cartonașele rămase. ”

 

Care sunt lucrurile pe care doriți să le implementați?

”Analiza riscului înainte de începerea unui proiect. Urmărirea și controlarea riscurilor.’’

”Proceduri clare.’’

”Management de proiect – PMI. Time management. Leadership și set-up comunicare.’’

”Managementul de proiect ce include partea de risc management.’’

‘’Analiza riscurilor pe șantierul pe care îl conduc.’’

‘’Management de proiect. Managementul afacerilor. Managementul investițiilor.’’

‘’Instrucțiunile din curs în cadrul organizației noastre.’’

‘’Procesul de planificare și apoi pas cu pas tot procesul.’’

‘’Managementul riscului. Managementul de proiect.’’

‘’Managementul riscului.’’

‘’Implementarea cunoștințelor acumulate pe parcursul cursului în cadrul proiectelor coordonate.’’

‘’Îmi doresc să reușesc să realizez o analiză completă a riscurilor împreună cu echipa de proiect.’’

 

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit.

Următoarele sesiuni de Risk Management cu Ilie Drăgan, aici.