Risk Management Fundamentals – Ianuarie 2018, Bucuresti

Risk Management Fundamentals – Ianuarie 2018, Bucuresti

Cursul de Risk Management Fundamentals, Bucuresti,29-30-31 Ianuarie, a reunit specialisti din Medicina, Industria Spatiala, Intermediere Financiara, Outspurcing, Real Estate si Dezvoltare Personala. O grupa diversa care, pe parcursul celor 3 zile, a trecut de la  „as vrea sa stiu lucruri despre” la „imi place managementul riscurilor si vreau sa studiez mai mult”.

Cum ati descrie experienta  oferita de cursul Risk Management?

„Am primit o informatie foarte bine structurata care ma ajuta sa introduc rapid explicatiile intr-o zona de aplicabilitate. Raspunsurile la intrebari au fost foarte bine detaliate. Imi place prezentarea informatiilor pe o structura grafica, ajuta la integrarea pieselor intr-o viziune mai clara.”

„Experienta oferita de acest curs este una constructiva, modul de prezentare si temele aduse in discutie ajutandu-ma sa inteleg aspecte de managementul riscurilor care ulterior le pot aplica in domeniul de activitate medicala.”

„Curs interactiv. Lector focusat pe intelegerea notiunilor de catre cursanti si nu pe listarea mecanica a unor slide-uri. Simt nevoia de aprofundare a notiunilor invatate prin studiu individual.”

„O experienta foarte buna. Un lector cu un grad superior de cunoastere a notiunilor prezentate si de transpunere in mod practic catre auditoriu.”

„O experienta placuta, cu multe lucruri interesante care pot fi implementate in activitatea desfasurata la locul de munca.”

„Foarte buna ingemanare a teoriei cu practica. Foarte clare conceptele.”

Ce v-a placut la cursul „Risk Management Fundamentals”?

„Mai multe zone de expertiza reunite pentru a intelege modul in care interfereaza cu managementul riscurilor. Lipsa slide-urilor este de mare ajutor – permite o relationare directa si proactivitate.”

Cursul a fost foarte bine structurat, urmand o succesiune logica de subiecte. Interactiunile si discutiile libere pe temele discutate consider ca genereaza un plus de valoare si intelegere pentru toti participantii (tinand cont de faptul ca apartinem unor domenii diferite de activitate).”

„Continutul a fost bun, metoda de predare excelenta, explicatii suficiente sau mai bine zis, nicio intrebare nu a ramas fara raspuns si nu numai raspuns ci si asigurarea lectorului ca persoana a inteles raspunsul primit.”

„Aceasta abordare globala a organizatiei ca multitudine de procese si mai ales integrarea managementului riscurilor in harta proceselor organizatiei. Metoda de predare este, cred, foarte eficienta cu impact foarte rapid (in sens pozitiv) la nivelul de intelegere al domeniului. Apreciez foarte mult aceasta metoda care ofera un grad mai mare de incredere si de validare a notiunilor prezentate.”

„Faptul ca teoria a fost corelata cu practica. Metoda fara slide-uri este in regula.”

Care sunt beneficiile cursului de management al riscurilor pentru dumnevoastra?

„Claritate legat de mediul de lucru. Claritate legat de structura de organizare pe care sa o adopt pentru a putea urmari mai usor evenimentele de tip risc – aparitia lor.”

„Acum pot defini foarte clar riscurile / le pot analiza / le pot introduce intr-o structura de raspuns. Ma ajuta sa calibrez un plan de risk la activitatea pe care o am in vedere.”

„Principalul meu beneficiu este ca am putut sa-mi validez modul in care fac managementul riscurilor la locul de munca si am putut chiar sa identific posibilitati de imbunatatire a activitatii mele.”

„Pot efectua o analiza mult mai competenta a riscurilor aferente oricarui proiect prezent si in viitor. Mi-a deschis apetitul pentru a invata mai multe in domeniul Managementului Riscurilor.”

„Gestionarea activitatilor medicale din punct de vedere al managementului riscului si intelegerea modului de utilizare a indicatorilor de calitate.”

„Voi pune in aplicare toate noutatile “receptate” la acest curs, care recunosc are o mare aplicabilitate chiar si in viata de zi cu zi. O astfel de abordare globala a organizatiei cu cele 3 niveluri de business (organizational, tranzactional si contextual) ar trebui sa fie in atentia organizatiilor.”

„O mai mare incredere ca fac ceea ce trebuie. Personal: cu experienta actuala si elementele din curs, migrarea spre Risk Officer.”

Calendarul urmatoarele sesiuni de Risk Management, se regaseste aici

IMG_20180131_103100
Risk Management Strategies
IMG_20180130_101958
RISK Management Processes
IMG_20180131_103109
Risk Management – CAUZA RISC EFECT