Risk Management Fundamentals – Bucuresti, iunie 2017

Risk Management Fundamentals – Bucuresti, iunie 2017

Câteva cuvinte despre cursul de managementul riscurilor desfășurat săptămâna trecută în București, care a reunit specialiști în managementul riscurilor dar și persoane care acum descoperă, într-un mod formal, ce înseamnă și cum se face managementul riscurilor. Ne-am bucurat să avem printre noi manageri români care sunt responsabili la nivel de regiune de managementul riscurilor în corporații multinaționale, manageri care au apreciat această experiență:

„Acest curs ajută la identificarea felului corect în care trebuie făcut managementul riscurilor și clarifică terminologia, pașii de lucru, tipurile de analize și responsabilitățile.”

„Am realizat diferențe de abordare, lucru care mă ajută foarte mult. Au fost foarte utile, atât implicarea cursanților in livrarea cursului, cât și exercițiile practice folosite.”

„Foarte bun cursul! Trainerul, Ilie Drăgan, a reușit într-un timp scurt să-mi clarifice multe aspecte structurale legate de administrarea riscurilor. Mi-a plăcut foarte mult utilizarea schițelor și a graficelor.”

„Modul de comunicare este foarte bun, interactiv astfel încât nu a permis pierderea concentrării. Cursul ne-a oferit oportunitatea de a identifica posibile îmbunătățiri ale metodologiei, în special pe partea de implementare proiecte.”

„Cred că vom îmbunătăți modul în care se face evaluarea riscurilor la noi în organizație.”

„A fost o experiență frumoasă din care am avut multe de învățat. Văd altfel lucrurile și cred că acum pot identifica mai ușor riscurile într-un proiect sau în organizația în care lucrez.”

„Cursul este foarte bine structurat și informațiile sunt complete. Eu am înțeles foarte ușor datorită modului de prezentare folosit de domnul Ilie Drăgan.”

„Am înțeles importanța și potențialul analizei neconformităților. Mulțumesc”

„O experiență foarte bună și foarte folositoare.”

„Am apreciat modul profesionist de abordare a cursului și de structurare a informației!”

„Cred că vom discuta în organizație îmbunătățirea procedurilor de lucru pentru creșterea eficienței și calității serviciilor oferite de companie”.

„Cu siguranță poate fi descrisă ca o experiență educativă valoroasă; am apreciat conținutul variat cât și modul în care a fost prezentată informația!.”

„Curs bine structurat; teoria este dublată de exemple, ceea ce ajută foarte mult la înțelegerea noțiunilor”.

Mulțumim frumos pentru apreciere și vă așteptăm la cursurile viitoare. Detalii aici Calendar Risk Management Fundamentals