Risk Management cu Ilie Drăgan, Mai 2023

Risk Management cu Ilie Drăgan, Mai 2023

În luna mai 2023, EDU , prin trainer-ul Ilie Drăgan, a susținut pentru a doua grupă din cadrul unei importante organizații care activează în dezvoltarea de soluții IT cursul de Risk Management Fundamentals. Vă rugăm să regăsiți mai jos cum au perceput participanții experiența #EDU Risk Management.

Cum ați descrie experiența oferită de acest curs? Ce v-a plăcut din punct de vedere al conținutului cât și al metodei de predare?

 

”Un curs de Risk Management cu un conținut detaliat și specific. Trainer-ul este foarte bine pregătit și s-a asigurat că toată lumea a înțeles! Nota 10 pentru facilitare!”

 

”Acest curs a fost foate util, clar și bine explicat. Acum înțeleg utilitatea procedurilor de Risk Management.”

 

”Conținut foarte interesant, predat foarte bine, cu teorie explicată prin exemple practice și exerciții.”

 

”În primul rând trainer-ul a reușit să transmită întreaga informație într-un mod entuziast și plin de viață, încât era destul de greu să te plictisești. Informația transmisă a fost structurată în așa fel încât să fie cât mai ușor de absorbit și digerat. Per total o exeperiență mult peste așteptări.”

 

”Un curs foarte valoros, a oferit o viziune mult mai structurată a ceea ce înseamnă Risk Management. Conținut bun cu flow logic.”

 

”Excelentă metoda de predare și faptul că tot cursul a fost interactiv!”

Acest curs de Risk Management a fost foarte bine structurat, realizat. Se vede foarte limpede că Ilie este foarte bine pregătit, atât tehnic cât și pe partea de pedagogie. Mi-a plăcut foarte mult că am făcut exerciții, că am comunicat în permanență cu Ilie.

O experiență foarte plăcută , mai ales că sunt reticent la cursuri care nu sunt pe nișa mea de bază (QA Engineer).”

 

”A fost o experiență plăcută în care conținutul cursului a fost direct pe subiect, ceea ce m-a ajutat să mă gândesc la situațiile care au fost și la cele viitoare din proiectul curent. Partea de Risk Strategies să știu ce anume trebuie făcut, la cine merg, cum rezolv, daca deleg sau dacă accept ca apoi să acționez.”

 

”Mi s-a părut bine structurat, chiar dacă la început a fost multă informație generală, ulterior toate au fost aranjate la locul lor. Mi-a plăcut că trainer-ul cunoaște termenii necesari domeniului nostru și astfel nu a vorbit la general, nu a lăsat semne de întrebare despre cum putem să aplicăm aceste cunoștințe.”

 

”A fost unul dintre cursurile unde nu ai avut timp să te plictisești din motive de debit de informație (rapid) cât și cu multe exemple la teorie.”

 

”Conținut bun, acoperitor. Cele 3 zile au fost destul de intense. Trainer bun, aș mai face un curs cu dânsul. Mulțumesc!”

 

Ce doriți să implementați pe viitor ?

” Risk efort  la nivel de sprint.”

”Tot ce am învățat la curs!”

”Aș vrea să încep să fac Risk Management conform acestui curs. Sunt conștient că e nevoie de efort la început, dar apoi cu siguranță va aduce beneficii.”

”O metodologie de Risk Management structurată, nu executată sporadic din necesitate.”

”Nu știu dacă va fi posibil să facem tot cap coadă pe proiect, dar măcar matricea riscurilor, planificare/implementare măsuri de reducere/eliminare riscuri aș vrea să facem.”

”Matricea Riscurilor în proiectul curent.”

”Implementarea acestui proces de Risk Management ca și ongoing process pe proiect, nu doar un checklist pe care îl facem odată la ceva timp.”

”Mind set-ul meu și al echipei mele cu privire la Risk Management. Modificarea modului în care se face scrum pe proiecte.”

”O mai bună analiză a riscurilor cât și monitorizarea lor. Ar fi interesant să-l avem pe Ilie alături de noi pentru câteva zile pentru a implementa toti pașii pe 2/3 proiecte.”

”Scaled Agile Framework.”

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit.

Următoarele sesiuni de Risk Managementcu Ilie Drăgan, aici.