Risk Management 20-21-22 Iulie 2020

Risk Management 20-21-22 Iulie 2020

          

Cum ati descrie experienta oferita de cursul Risk Management?

„Experienta extraordinara in acest curs de Risk Management! Great knowledge! Metoda grafica exprima foarte logic esenta cunostintelor. Trainerul cunoste foarte bine domeniul si poate oferi explicatii logice pentru aproape orice problema/intrebare ridicata la curs.

Mi-au placut:

– abordarea – construire prezentare/material explicativ.

– explicatiile pas-cu-pas (raportata la procese/subproces si logica interactiunii.

– desi cursul este in limba romana, terminologia folosita in limba engleza care ajuta la certificare.

Modul de predare este structurat, logic si aplicat. Continutul cursului este bogat in informatii, prezentari si interactiuni profesor-cursant. Experienta a fost una interesanta, cu plus-valoare. Consider ca am avut de castigat prin participarea la curs.

O experienta placuta, un mod de predare captivant, argumentat, structurat, schemele desenate de Ilie de mare impact.

Ce v-a placut cel mai mult ?

Bine structurat si organizat, interactiv. Informatii transmise ordonat. Interactiunea cu toti participantii, constructivă.

Mixul de discutii libere si de predare (continut informational). Fluxul logic care curge si forma grafica care face chiar cat 1000 de cuvinte.

Cursul este bine structurat, usor de urmarit, modul schematic de prezentare ajuta foarte mult in a intelege si a retine  ideile. Multumesc, Ilie!

O experienta utila si practica. Mi-au placut modul de prezentare si continutul, din punct de vedere al informatiilor oferite. Totul a fost prezentat logic si structurat.

Mi-au placut foarte foarte mult metoda de predare si faptul acest curs nu seamana cu nimic din ceea ce am absolvit anterior; desi notiunile sunt destul de plictisitoare si greoaie (daca le-as citi dintr-o carte cu siguranta ar trebui sa recitesc de cateva ori fieare paragraf) am fost atenta pe tot parcursul cursului si am inteles logica din spatele notiunilor.

Experienta oferita de curs, deschizatoare de ochi, m-a ajutat sa vad in perspectiva, mi-a placut structurarea continutului, clara si la obiect. Metoda de predare, prezentarea simpla si usor de inteles si asimilat.”

Urmatoarele sesiuni Risk Management aici