Efficient Project Management Meetings, Aprilie 2023 cu Ilie Drăgan

Efficient Project Management Meetings, Aprilie 2023 cu Ilie Drăgan

Project Management – La începutul lunii aprilie, EDU  trainer Ilie Drăgan  cursul de ”Efficient Project Meetings”, pentru  persoanele ce isi desfășoară activitatea în proiecte cu o importanta componenta de tehnologie. Iata cum au descris experiență EDU.

Cum ați descrie experiența oferită de acest curs? Ce anume v-a plăcut? 

”Structura și tipul de ședințe de Project Management. Viziunea de ansamblu asupra procesului de PM.”

”Explicarea etapelor și a soluțiilor dintr-un proiect. Exemplele date pentru fiecare tip de meeting. Mi-a plăcut idea de a face scheme evidențiate prin culori și folosirea acelorași semne.”

”Informații foarte bine structurate cu un mod de prezentare foarte bun și o abordare adaptivă în ceea ce privește nevoia celor din sală. Un foarte bun ”knowledge de PM” al trainer-ului.”

”A fost un curs extraordinar, extrem de interactiv cu o mulțime de informații noi, care cu siguranță îmi vor îmbunătăți activitatea profesională. Trainer-ul are o tehnică extrem de bună de a explica, totul este foarte bine structurat. Este cursul de la care plec cu cel mai mare volum de informații, dintre toate urmate vreodată.

Exemple relevante cu aplicabilitate în organizația noastră sau chiar discuții cu probleme întâlnite în departamentele noastre.

Acest curs este absolut esențial pentru toți angajații care lucrează sau vor lucra în proiecte. Schimbă complet mindset-ul, iar asta aduce valoare prin faptul că implementarea ar fi mai ușoară și de succes.

Felicitări D-lui Drăgan!!! Abia aștept să mai urmez  și alte cursuri  pe care le organizează.”

”Mi-a plăcut foarte mult nivelul detaliilor în care s-a intrat. Acest lucru ne-a ajutat să înțelegem anumite topic-uri mult mai bine.”

”O experiență foarte plăcută, plină de informații utile despre întreg procesul de Project Management. Metoda de predare prin scheme ne-a jutat foarte mult, iar trainer-ul are foarte multă experiență în domeniu.”

”Importanța minutei după fiecare ședință. Trebuie să ținem cont cum proiectul poate influența echilibrul organizațional. Conștientizarea că un proiect este o organizație temporară unde fiecare are un rol temporar indiferent de poziția deținută în fluxurile repetitive (daily activity). Importanța planificării corecte a proiectului care duce la diminunarea conflictelor.”

Care sunt lucrurile pe care doriți să le discutați în echipă, ca urmare a acestei experiențe?

”Conștientizarea ownership-ului și a faptului că fiecare ar trebui să aibă un minim de cunoștințe de Project Management. Dacă simt că este posibil să apară un conflict atunci să organizez o întâlnire unu la unu.”

”Aplicarea de reguli de comunicare pe proiect. Evidențierea tiparelor de meetings. Importanța fazei de ”demand” înaintea începerii proiectului.”

”Recomandare ca orice angajat al companiei să participe la acest curs pentru o înțelegere mai aprofundată a volumului operațional si a volumului temporar. Ajustarea duratei ședinței functie de tipul de ședința.”

”Abordarea conflictelor în proiecte. Indirect cu training-ul aș dori să propun ca acesta (sau o variantă scurtă) să fie urmat de câți mai mulți pentru awarness.”

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit!

Pentru cursurile următoare din sfera Project Management aici PM cu Ilie Drăgan