Project Management Fundamentals, Ianuarie 2023 cu Ilie Drăgan

Project Management Fundamentals, Ianuarie 2023 cu Ilie Drăgan

În luna ianuarie 2023 am finalizat grupa open a cursului de Project Management ( 3 module de câte 2 zile cu teme între module) unde am avut participanți din diverse domenii de activitate. Mai jos regăsiți feedback-ul participanților, le mulțumim pe această cale și ii așteptăm la cursurile avansate.

”Acest curs de Project Management a fost foarte util!”

Conținutul a fost foarte bine structurat și într-o logică clară, ceea ce a făcut ca informațiile să fie bine asimilate. Teoria a fost completată foarte bine de exerciții și de teme, lucru care a ajutat la înțelegerea conceptelor prezentate.”

”Consider că prin participarea la acest curs am învățat noțiuni noi, dar în același timp mi-am fixat și noțiunile de bază. Cred că cel mai mult mi-a plăcut că am lucrat strict pe exemplele noastre.”

”Este o experiență pe care deja am recomandat-o colegilor și cunoscuților. Este un domeniu pe care fiecare angajat dintr-o companie trebuie să-l cunoască, măcar la un nivel minim. Mi-a plăcut că toată prezentarea este logică, structurată si explicată pe înțelesul tuturor participanților. În sală timpul trece foarte repede datorită metodei de predare și a interacțiunii cu sala.

Apreciez, respect și mulțumesc că toate informațiile prezentate în cursul de Project Management nu au avut un ppt în spate.  Trainer-ul, Ilie Drăgan, este un om deosebit și foarte pregătit în domeniu și care se vede că ”respiră” tot ce înseamnă Project Management.”

 

”Un curs de Project Management foarte bun, pentru cei care vor atât să înțeleagă și să aprofundeze cunoștințele în PM, cât și pentru cei care abia descoperă tainele PM. Modelul de curs, informația ”aplicată” în exemple practice, metoda trainer-ului de a transmite informațiile, au făcut ca acest curs să fie ceea ce aveam nevoie în acest moment.

Mulțumesc pentru stilul de prezentare, dinamică, interactivitate și prezența de spirit pentru fiecare în parte.”

 

”Cursul m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă Project Management și să îmi structurez / clarific anumite cunoștințe. La modalitatea de predare am apreciat structura și că s-a pus accent pe fixarea noțiunilor de bază prin explicarea lor în mai multe contexte.”

 

”Conținut structurat. Integrare exemple practice. Sedimentarea cunoștințelor teoretice cu ajutorul temelor. Interactivitate.”

 

”O experiență deosebită prin intensitate și conținut amplu. Informația s-a prezentat întotdeauna în mod logic, explicațiile au fost evidențiate pentru a sedimenta informația. O metodă de predare alertă cu mult conținut vizual și exemple concludente.”

”A fost o experiență care m-a ajutat să-mi clarific  și să fac lumină în ceea ce înseamnă pregătirea unui proiect de la faza de început până la încheiere. Am apreciat îmbinarea teoriei cu exemplele practice. ”

”Acest curs mi-a oferit noi perspective de abordare a proiectelor prin prisma unor metode actuale care acoperă o sferă largă din domeniul economic. Dintre elementele care m-au impresionat în mod deosebit pot enumera următoarele: conținutul este esențial și centrat pe temele abordate, interactivitatea cu colegii care lucrează în diferite domenii, precum și aplicarea practică a informațiilor acumulate la final de curs. Apreciez faptul că nu s-a apelat la prezentarea de tip powerpoint, decât în anumite situații concrete.”

”Mi-a plăcut mult acest curs de Project Management! Punerea în context organizațional a proiectului și a provocărilor a fost bine venită.”

 

”Conținutul cursului de Project Management este predat într-un mod foarte logic și complet, pe înțelesul tuturor. Apreciez foarte tare și țin să mulțumesc pentru că totul este predat fără să fie citit dintr-un ppt.”

”Este o experiență unică și benefică pentru mine. Am acumulat o multitudine de răspunsuri la întrebări pe care le aveam. Cum să-ți organizezi proiectele, ce constrângeri pot apărea, planificare/identificare riscuri, matrice riscuri, fezabilitate proiect. Cursul este foarte bine structurat și mi-a clarificat multe aspecte.”

”O experiență foarte interesantă și foarte, foarte utilă. Mi-a plăcut extrem de mult acest curs de Project Management, metoda de predare, faptul că am avut posibilitatea să lucrăm în echipe, să ”gândim” proiectele și să realizăm cât de complexă și frumoasă este această parte de Project Management.

M-a făcut să îmi doresc să studiez mai mult pe această tematică, să realizez că toate operațiunile într-un proiect sunt de fapt foarte logice și că dacă poți face un Project Charter și un Project Plan bun, ar trebui să ai succes cu întregul proiect. SUPER CURS! Mulțumim!

 

Următoarele sesiuni ale cursului de Project Management Fundamentals cu Ilie Dragan, le găsiți aici.