Project Management EDU, Cluj Napoca Februarie 2023

Project Management EDU, Cluj Napoca Februarie 2023

La sfârșitul lunii februarie 2023, EDU a susținut un cursul Project Management Fundamentals  adaptat specificului organizației pentru care a fost pregătit programul educațional.  Iată ce au spus participanții despre experiența EDU – differentiate yourself, precum și ce și-ar dori să implementeze în urma acestui training.

Cum ați descrie experiența oferită de acest curs? Ce v-a plăcut din punct de vedere al conținutului?

”Cursul de Project Management a fost foarte informativ și bine structurat! Mi-a plăcut și mi s-a părut foarte utilă informația prezentată în special pentru că a fost prezentată într-un mod logic și mi s-a explicat de ce trebuie făcute anumite lucruri și în ce fel.

Deasemenea mi-a putut confirma/valida multe cunoștințe. Metoda de predare și dinamismul trainer-ului au fost de mare ajutor, căci au fost foarte multe informații prezentate. Mulțumim mult pentru curs și informații!”

”Conținutul este exhaustiv și oferă rațiunea din spatele lucrurilor, ceea ce este excelent. Informația este valoroasă și este corelată cu specificul nostru (nu discutăm doar generalități).”

 

”Acest curs de Project Management a fost o experiență foarte faină, cu multe explicații ajutătoare și multă parte vizuală. Mi-a plăcut assesmentul inițial pentru a determina nivelul nostru de knowledge.

 

Acord puncte în plus pentru partea interactivă (Project Management Game Cards ) care a ajutat la sedimentarea informațiilor.”

 

”Un curs bine structurat cu multe informații valoroase!”

 

”Un curs de Project Management complet! Am primit multe detalii utile și mai presus de atât sfaturi pentru a ne îmbunătăți activitatea.”

 

”A fost unul dintre cele mai bine pregătite si livrate cursuri la care am participat! Informație bine structurată și de interes pentru activitatea mea.”

 

”Mi-a plăcut faptul că am putut începe cu basics în Project Management. Am înțeles mai în detaliu structura unui proiect. Metoda de predare a fost foarte bine structurată.”

 

”Un curs dinamic . Ilie  a reușit să ne mențină interesul ridicat până la sfârșitul training-ului prin metoda vizuală de predare. Foarte bine structurată materia reușind astfel să îmi lămurească anumite aspecte ce erau ambigue.”

 

”A fost o experiență foarte bună, Ilie este un trainer foarte bun cu o experiență foarte mare. Modul de prezentare și faptul că a prezentat totul foarte vizual cu desene și grafice a fost o metodă de predare foarte bună.

 

Informația a fost foarte clar explicată, a folosit exemple sugestive care ne-au ajutat. Per total un training reușit!”

 

”Un curs de Project Management foarte bun. Deși au fost foarte multe informații, simt că au fost predate într-un mod care mi-a permis să fac conexiuni logice și sper să se așeze mult mai bine în mintea mea odată cu practica. Mi-a plăcut foarte mult stilul de predare tip desen/schemă și nu prezentare power point, cât si energia transmisă de Ilie. Un curs practic și de actualitate!”

 

Care sunt lucrurile pe care doriți să le implementați/discutați cu colegii dvs din organizație? Ce înseamnă project management?

”Înțelegând rațiunea din spate și având claritate pe etape, voi construi mai atent artefactele și voi încerca să fac cât mai mult tailoring.”

”Project Charter 😊”

”Implementarea unor artefacte și revizuirea celor existente.”

”O urmărire mai clară a stadiilor proiectelor și implementarea unor artefacte.”

”Reevaluarea listei de stakeholders. Project charter creat pe viitor.”

”Vreau să aduc mai multă claritate asupra proiectelor mele, deci voi implementa tot ce am învățat în vederea atingerii acestui scop.”

”Project Charter.”

”Primul pas va fi să reiau informațiile din training și să încerc să aplic pe proiect. Sigur voi implementa Project Charter, stakeholders management, risk register.”

”Sper să pot aplica tot ce am învățat (cu focus pe etape și artefacte).”

”Întocmirea de artefacte lipsă sau cu informații/secțiuni lipsă. Clarificarea anumitor responsabilități ale diferitelor roluri care în prezent nu sunt efectuate în concordanță cu bunele practici prezentate.”

 

Următoarele sesiuni ale cursului de Project Management cu Ilie Drăgan, aici