Project Management EDU, București Iulie 2023

Project Management EDU, București Iulie 2023

În luna iulie 2023 am finalizat grupa open a cursului de Project Management ( 3 module de câte 2 zile cu teme între module) unde am avut participanți din diverse domenii de activitate. Mai jos regăsiți feedback-ul participanților, le mulțumim pe această cale și ii așteptăm la cursurile avansate.

 

”Din perspectiva conținutului, acest curs de Project Management a fost și va fi extrem de util! Foarte multă informație valoroasă  și nouă pentru mine personal.

Metoda de predare?! N-am întâlnit niciodată un trainer care să fie atât de pasionat de ceea ce ”livrează”. Un mod extraordinar de a explica, de a îmbina informațiile astfel încât să facă sens, utilizarea unor termeni complet noi pentru mine care în final vor reprezenta o carte de vizită în întâlnirile pe care le voi avea cu clienții sau potențiali clienți.

Experiența dvs. dle Drăgan, know how-ul, capabilitățile sunt fără doar și poate la un nivel mult peste ”high” însă pasiunea pe care o investiți este real vorbind extraordinară și face diferența. MULȚUMESC!”

 

”O experiență edificatoare asupra fundamentelor PM, mi-a arătat complexitatea și inter-dependența fazelor etapelor, consecințele arderii lor (neefectuarea efortului). Mi-a plăcut pasiunea trainer-ului și stilul de expunere al informațiilor. Permanent am înțeles/primit imaginea de ansamblu și locul fiecărei piese în ansamblu. Exemplele din practică, foarte bune și multe iar modul de structurare a informațiilor este holistic.”

 

”Un curs de Project Management unic! Mult peste așteptări. Cantitatea informației prezentată este vastă însă modul în care a fost expusă a făcut ca totul să fie foarte clar. Metodele vizuale de prezentare au fost un foarte mare plus.”

 

”Cursul a fost interactiv, bine structurat. Nota 10!!!”

 

”Experiența oferită de acest curs susținut de Ilie Drăgan, a fost precum o explozie de informații care s-au sedimentat prin exercițiile practice și temele de la finalul fiecărui modul.

Trainer-ul este extraordinar, atent la fiecare cursant, la nevoile fiecăruia. Consider ca este un curs complex, cu extrem de multe informații necesare pentru a înțelege fundamentele Project Management-ului.”

 

”Cursul a atins foarte multe puncte, am învățat multe. Partea interesantă va fi cum le voi putea pune în aplicare. Fiind la început de drum am început invers: întâi practică apoi teoria și din acest motiv mă sperie puțin gândul că ar fi trebuit să fac atâtea raportări.”

 

”Prezentarea a fost excepțională, din punct de vedere conținut, dar mai ales metoda de predare.”

 

”Super curs! Pasiune și dăruire! Mulțumesc!”

 

”A fost o experiență educativă ce ma va ajuta în derularea proiectelor. Conținutul a fost bine structurat și ușor de înțeles.”

 

”Dedicație și pasiune, foarte engaging, te face sa fii atent tot timpul. Îmi place că trainer-ul a făcut tot timpul referire la ”the big picture” asta ne-a făcut să înțelegem locul și importanța unei achiziții/idei. Conținut super OK și useful.”

 

”Un curs de Project Management foarte bun. Spre deosebire de alte cursuri, trainer-ul ne-a ținut în priză prin interacțiune cu fiecare, exerciții, teme. Foarte bună ideea de a prezenta cursul schematic, prin exemple, nu printr-o prezentare power-point la care să ne ia somnul.”

 

”A fost un curs interactiv, la obiect, focusat pe problemele reale care apar în Project Management atât în teren cât și la birou. Metoda de predare a fost dinamică, interacțiunea a existat cu fiecare în parte și trainer-ul s-a asigurat că fiecare cursant a înțeles efectiv ceea ce voia să transmită.”

 

”Din punct de vedere al conținutului, mi-au plăcut următoarele: informațiile concrete și bine structurate; pozele la ceea ce s-a discutat, pentru a putea revizui notițele; temele și feedback-ul primit; aplicabilitatea informațiilor și buna (corecta) implementare a lor. Metoda de predare a constat în explicații concrete și exemple din diferite domenii care au ajutat la consolidarea informațiilor.”

 

”Un curs de Project Management cu o structură foarte bună și cu o comunicare directă. O experiență foarte plăcută. Foarte de ajutor acest curs pentru negocierea contractelor și păstrarea obiectivelor de proiect în componența lor.”

 

”O experiență unică și plăcută prin faptul că trainer-ul a știut să ne țină captivi și metoda de predare a fost una foarte simplă de înțeles și de aplicat.”

 

”Metodă de predare interactivă, scheme ușor de reținut, structură foarte bună a informației, exerciții practice în timpul cursului, feedback pentru teme.”

 

”Din punctul meu de vedere  cursul este foarte bine prezentat prin metoda grafică pentru că ideile de bază și noțiunile principale rămân foarte bine întipărite vizual în memorie.”

 

Care sunt lucrurile pe care doriți să le implementați/discutați cu colegii dumneavoastră, în perioada următoare?

”Way of working în organizația mea.”

”Raportări.”

”Voi implementa proiecte ample folosind cel mai probabil waterfall based method.”

”În primul rând ar trebui implementat tot (de la PC la closure) însă cel puțin anliza de risc o voi implementa cu siguranță (măcar o mica parte 😊).”

”Să aloc timp la început pentru gândire/pregătire înainte de a începe o activitate, nu doar în cazul proiectelor ci și în general.”

”Organizarea tuturor proiectelor fiindcă am înțeles nevoia și rațiunea flow-rilor chiar și atunci când ai doar un contract de executat.”

”Voi încerca să ajut echipa din care fac parte să înțeleagă cât de importante sunt toate etapele pe care trebuie să le parcurgem de la PreProiect/Project Duration și Post Project.”

 

Următoarele sesiuni ale cursului de Project Management Fundamentals cu Ilie Dragan, le găsiți aici.