Project Management Fundamentals, Dec. 2022 – Martie 2023 cu Ilie Drăgan

Project Management Fundamentals, Dec. 2022 – Martie 2023 cu Ilie Drăgan

În luna Martie 2023 am finalizat grupa open a cursului de Project Management (3 module de câte 2 zile cu teme între module) unde am avut participanți din diverse domenii de activitate: #oil&gas, #banking, #construction, #advertising, #services, #logistics. Mai jos regăsiți feedback-ul participanților, le mulțumim pe această cale și îi așteptăm la cursurile avansate.

Cum ați descrie experiența oferită de acest curs? Ce v-a plăcut din punct de vedere al conținutului cât și al metodei de predare?

”A fost un curs de Project Management unic! Cu un nivel de profesionalism foarte înalt, în care informația transmisă a fost tot timpul gestionată treptat și adaptată la nivelul cursanților de înțelegere, cu alte cuvinte un curs calibrat la noi.

Metoda de predare este deasemenea unică, foarte compactă, focusată pe informațiile cheie, diferențiată constant cu aceleași culori și simboluri care ajută foarte mult la memorarea informației într-un mod foarte organizat.”

”O experiență extrem de utilă! Aș recomanda-o tuturor celor interesați să acumuleze cunoștințe în domeniul Project Management-ului și să-și fixeze noțiunile de bază. Conținutul a fost concis, extrem de bine structurat, completat de exemple din viața reală.

Metoda de predare  a fost una interactivă și organizată, Ilie are acel dar aparte de a împărtăși din cunoștințele sale și de ”a-i învăța pe ceilalți să învețe”.

”Un curs de Project Management dinamic și foarte bine structurat. Toate procesele de Project Management au fost expuse într-o manieră foarte ușor de reținut. Au fost oferite multe informații noi cu multă aplicabilitate.”

”În primul rând aș descrie experiența ca pe una foarte inspirativă. Constant cursul m-a inspirat si mi-au venit foarte multe idei pe care le pot implementa în organizația în care lucrez. Faptul că nu se folosește Power Point face ca informația să fie extrem de bine structurată, cu accent pe viziunea de ansamblu și modul în care activitățile se corelează sau influențează reciproc. Mi-a plăcut faptul că sunt recapitulate frecvent informațiile, lucru care te ajută să asimilezi mai ușor direct din sală. Am apreciat foarte mult energia și implicarea trainer-ului, precum și simțul umorului.”

”Mi-a plăcut modul structurat, dar cu exemple și interactiv, în care au fost prezentate informațiile. A existat conexiune între module și s-a păstrat structura prezentată inițial.

Au fost oferite răspunsuri clare, pe subiect și argumentate la toate întrebările puse iar la sfârșitul fiecărei zile se făcea o sinteză a prezentării.”

”Acest curs prezintă fundamentele Project Management-ului într-o manieră detaliată, informațiile sunt suficiente pentru a putea implementa de a doua zi în proiectele curente. Au fost oferite multe exemple și au fost explicate concepte.”

 

”Un curs de Project Management foarte bun, care m-a ajutat să înțeleg detaliat defășurarea unui proiect. M-a învățat multe foarte multe lucruri noi și în același timp mi-a întărit cunoștințele existente.

 

Mi-a plăcut că s-a notat totul pe tablă și că a existat interacțiune constantă cu participanții. Punct forte:  temele dintre module!”

 

”Consider că este cel mai bun curs la care am participat până acum! Informațiile oferite au fost bine structurate, astfel încât au fost foarte ușor de reținut. Metoda de predare a fost interactivă, cu multe exerciții și teme între module, acest aspect ne-a ajutat la o mai bună înțelegere a proceselor. Acest curs de Project Management este unul complet de pe urma căruia poți trece la un alt nivel de coordonare a proiectelor.”

 

”A fost un curs foarte bine structurat. Cu toate că informațiile au fost abundente au fost explicate într-o manieră logică și interactivă astfel încât s-au asimilat foarte ușor. Am apreciat metoda de predare interactivă, am fost implicați în acest proces și datorită acestui lucru atenția ne-a fost captată pe tot parcursul training-ului.”

”Mi-a plăcut foarte mult structura cursului, nivelul de detaliere, dar și modul schematic de predare. Personal, mie mi-a fost de mare ajutor capitolul de bugete și riscuri. În acest moment am mai bine întipărit în minte etapele dezvoltării/execuției unui proiect. Am apreciat că acest curs mi-a oferit lămuriri în ceea ce privește unele goluri pe care le aveam, acum sunt lămurite și le voi aplica.”

”O experiență extraordinară, mi-a plăcut foarte mult. Conținut foarte util pentru a fi folosit la job. Metoda de predare este fantastică! Apreciez enorm pasiunea, profesionalismul și capacitatea lui Ilie de a se adapta la dinamica grupului.”

”10/10! Am apreciat în mod special entuziasmul lui Ilie. A fost ușor de urmărit și am avut atenția captată permanent. Multe puncte pentru descrierile vizuale în timp real a informațiilor (whiteboard + flipchart).”

”A fost o experiență cu o mare putere de clarificare a unor aspecte din muncă ce erau haotice sau neclare. Metoda de predare a fost originală și foarte sugestivă, oferindu-mi informații care s-au și fixat în memorie.”

Următoarele sesiuni ale cursului de Project Management Fundamentals cu Ilie Dragan, le găsiți aici.