Project Management Fundamentals EDU cu Ilie Drăgan, Constanța August 2020

Project Management Fundamentals EDU cu Ilie Drăgan, Constanța August 2020

Cum ați descrie experiența oferită de EDU-differentiate yourself?  

Sunt foarte mulțumit că am făcut acest curs de project management. Am învățat și înțeles, noțiuni, termeni, cunoștințe care îmi vor folosi cu siguranță.

Foarte bună. Calitatea predării, explicării și modul de expunere al trainerului a fost excelent.

Experiență interesantă cu informații utile. Conținut didactic detaliat și profesionist. Predare dinamică si interactivă.

M-am simțit că sunt iar studentă, în sensul bun. Cunoștințele pe care le-am acumulat îmi folosesc în viața de zi cu zi și la locul de muncă. Noțiunile au fost predate foarte detaliat.

Experiența oferită de acest curs a fost una plăcută și foarte utilă. Conținutul a fost foarte interesant și foarte clar explicat, reușind astfel să imi elucideze neclaritățile pe care le aveam din experiența mea anterioară de PM.

Experiență foarte folositoare. Prin acest curs s-au clarificat multe noțiuni.

Continut clar si comprimat. Metoda de predare interactivă.

Ce v-a plăcut în desfășurarea cursului de project management fundamentals?

Acest curs mi-a oferit posibilitatea înțelegerii în ce constă PM, oferindu-mi o bază solidă în viitor , utilizabilă nu numai în proiecte, cît și în activitatea pe care o desfașor.

Toate notiunile au fost clar explicate și etapizate, la sfârșitul cursului am aprofundat multe cunoștinte, datorită modului de expunere al cursului, derulat interactiv.

Cursul a fost clar iar metoda de predare a fost adaptată astfel incît să ofere informații clare și precizie participanților. Chiar dacă volumul de informații a fost mare, prin modul în care informațiile au fost structurate și prezentate, profesorul a reușit să prezinte conținutul și noțiunile de bază privind project management.

Cursul m-a ajutat  să înțeleg importanța proiectelor în companie.

Din punct de vedere al conținutului, mi-a plăcut că a fost bine structurat iar din punct de vedere al metodei de predare mi-a plăcut abordarea schematică de predare.

Următoarele sesiuni Project Management Fundamentals cu Ilie Drăgan aici.