Project Management Applied în organizația ta!

Project Management Applied în organizația ta!

La începutul anului 2023, EDU susținut prin intermediul domnului Ilie Drăgan, cursul de Applied Project Management, în cadrul unei importante organizații care activează în dezvoltarea de software, cu peste 1,150 de angajați.  Vă rugăm să regăsiți mai jos cum au perceput participanții experiență #EDU.

Venind fără o experiență practică pe partea de Project Management cursul m-a ajutat să am o privire de ansamblu mai clară asupra a ceea ce înseamnă PM.

De asemenea m-a ajutat să înțeleg mai bine provocările cu care m-am confruntat până acum. Ilie și-a adaptat rapid atât conținutul cât și răspunsurile experienței și intereselor noastre.

”Un curs de Project Management, intens, cu o cantitate mare de informații utile și ancorate în realitate. Apreciez foarte mult metoda de predare față în față.”

”Conținutul cursului foarte bine structurat. Mi-au plăcut foarte mult schemele folosite pentru a explica vizual informația. Am înțeles mai bine de ce anume facem anumite activități pe proiectul în care sunt alocată.”

”A fost o experință holistică în domeniul PM. Mi-a oferit o viziune de ansamblu a tot ceea ce este în ”afara” proiectului în sine și legăturile aferente. Teoria a fost tot timpul însoțită de exemple concrete și practice, de asemenea au fost acoperite toate aspectele muncii de PM.

A ajutat faptul că s-a scris de mână pe tablă și în caiet în loc să fie ppt. Acest curs de Project Management a fost interesant, în ciuda faptului că informațiile au venit foarte intensiv, n-a fost deloc plictisitor și am putut fi atentă.”

 

”Conținut foarte variat. Trainer-ul este senzațional! Acest curs de Project Management a fost excelent! Metoda de predare a reușit să ne mențină focusați pe întreaga durată a training-ului.”

 

”O experiență interesată, mi-am lămuit multe aspecte legate de PM. Informațiile au fost multe, condesate, dar bine prezentate.”

 

”Un curs de Project Management foarte plăcut. Trainer-ul a prezentat conceptele de PM într-un mod detaliat, dinamic și folosind foarte multe exemple din contextele reale de muncă.”

 

”Foarte multe informații pertinente, nu a fost plictisitor. Comunicare foarte bună și continuă între trainer și cursanți. Ilie ne-a răspuns la toate întrebările, chiar a oferit explicații la cerere (chiar dacă nu făceau parte din curs).”

 

”Un curs cu multe informații utile și bine structurate. Metoda open de predare prin care se încurajează întrebările din partea participanților.”

 

”Conținut structurat; impact vizual. Un curs cu răspunsuri punctuale și cu analogii care au ajutat la sedimentarea informațiilor.”

 

”Mi-a plăcut faptul că a fost un curs predat și nu citit de pe slide-uri, un curs care ne-a solicitat implicarea activă.”

 

”Un curs cu o abordare holistică a ceea ce înseamnă un Proiect, mai exact pornirea de la structura organizațională. Prezentarea a fost cursivă cu un foarte bun suport vizual și cu o deschidere foarte mare către discuții.”

 

”Experiența per general este una pozitivă! Conținutul fluent și logic, informații foarte utile. Metoda de predare a fost interactivă și captivantă.”

 

”A fost un curs de Project Management interactiv cu informații utile, mai ales pentru un PM care a intrat foarte repede în rol din tranziția de la rolul de programator.

S-au așezat altfel informațiile și multe situații din activitatea de zi cu zi par mult mai clare, precum și soluțiile de a rezolva anumite probleme din proiect. Trainer-ul este foarte stăpân pe ceea ce prezintă și se face înțeles.”

”Un curs de Project Management cu un conțiut detaliat și exemplificat. Mi-a plăcut metoda de predare fără utilizarea slide-urilor, trainer-ul a oferit explicațiile necesare. ”

 

Care sunt lucrurile pe care doriți să le implementați/discutați cu colegii dumneavoastră, în perioada următoare?

”Documentare – importanța artefactelor la fiecare pas. Mindset diferit pe Agile.”

”O atenție mai mare asupra riscurilor.”

”Cam tot ceea ce se aplică la un proiect hibrid, cu prioritate pe partea  de stakeholder management.”

”Risk Management; Constrains; Project life cycle; Gantt Chart.”

”Constraints Management.”

”Probabil să îmbunătățesc partea de raportare în echipa cu care lucrez, asta cred că ar fi primul lucru de pe listă.”

”Project Chart. Risk Management Register.”

”Să identific toate informațiile, documentele discutate la curs în proiectul din care fac parte.”

”Analiza detaliată a Riscurilor. Atenție pe documentare.”

”Folosirea practică a nivelului de detaliere a artefactelor în baza ”regulilor” de tailoring.”

”Constantând ”Agile-ul” implementat pe proiect, plănuiesc să imi susțin limitele responsabilităților mele și să imi îmbunătățesc reacțiile la situațiile neprevăzute pe proiectele viitoare.”

”Doresc să văd pe proiectul actual cum se aplică toate rolurile și documentele cu PM-ul proiectului.”

”Documentele uzuale le voi face mai ”corect” de exemplu Risk Register, Stakeholder Register, PSR. Voi monitoriza mai ”corect” proiectul, înțelegînd mai bine imaginea acestor artefacte și procese de PM. ”

 

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit și le dorim succes!

Următoarele sesiuni de Applied Project Management cu Ilie Drăgan, open sau în-hous, aici.