Cum a fost la cursul Project Management Tools&Techniques, Septembrie/Octombrie 2018 – „Un curs pe înțelesul participanților cu multe exemple practice, scheme inteligibile și ușor de înțeles.”

Cum a fost la cursul Project Management Tools&Techniques, Septembrie/Octombrie 2018 – „Un curs pe înțelesul participanților cu multe exemple practice, scheme inteligibile și ușor de înțeles.”

Cum descrieți experiența cursului de Project Management Tools & Techniques? Ce anume v-a plăcut?

“Conținutul cursului de Project Management a fost bine structurat, foarte concentrat raportat la durata cursului. Am apreciat în mod deosebit maniera foarte dinamică de predare , faptul că orice informație a fost transmisă foarte clar, iar transpunerea schematic/vizuală a ajutat la fixarea informațiilor. Este cel mai interactiv curs la care am participat.”

“Mi-a plăcut faptul că a fost un curs foarte antrenant, interactiv, precum și abordarea schematică a fiecărei secțiuni. Durata cursului ar putea fi mai mare”.

“Structurarea foarte bună a informației cu predare interactivă, logică și ușor de urmărit.”

“Suport vizual al tuturor noțiunilor discutate. Volum de informații destul de mare dozat în cantități ideale unei asimilări aprofundate a subiectelor. Bine structurat.”

“A fost o experiență extraordinară. Am plecat cu foarte multe noțiuni dobândite într-o manieră structurată. Ilie este un trainer de la care am înțeles foarte multe lucruri și foarte ușor.”

„Cred că voi structura mult mai bine ceea ce am de făcut, pentru că momentan informațiile sunt foarte multe”

“Mi-a plăcut foarte mult metoda de predare, modul în care au fost prezentate informațiile. Foarte utile și logice schemele și explicațiile.”

“Mi-a plăcut metoda de predare (mai puține slide-uri, mai mult lucru interactiv + flipchart). Deasemenea conținutul cursului a fost foarte bun!

“Experiență foarte bună și folositoare. Mi-a plăcut interactivitatea la curs/exercițiile practice/ tema pentru acasă/ faptul că s-a folosit flipchart-ul mai mult, schematizarea periodică a ceea ce am învățat. Entuziasmul trainer-ului și modul de predare.”

“Informațiile s-au dat în mod logic și legate unele de altele.”

“O experiență bună cu multe elemente informative, mi-a plăcut călătoria prin termeni și modul în care s-a trecut de la macro la detaliu, apreciez foarte mult partea grafică ce facilitează înțelegerea.”

“Ordinea în gândire; predare interactivă folosind cursanții  și fără slide-uri, exemplele practice folosite și adaptarea lor pentru a fi înțelese corect.”

“O experiență nouă, clară ca prezentare, cred că sunt necesare mai multe exerciții pentru o însușire mai bună a noțiunilor învățate. Un curs dens, dar foarte bine structurat și prezentat.”

“O experiență unică, încântătoare pe care nu ai cum să o uiți. Atât conținutul cât și metoda de predare sunt de excepție. Un curs de la care pleci cu lecția învățată, metoda de predare este una care te invită la rațiune, te pune în mișcare și te motivează pe viitor.”

“Am aflat lucruri noi, dar mai ales fazele, etapele în care eu personal greșesc. Voi aplica metodele învățate și în proiectele mele, fiind unele ușoare, bine structurare și cu efect clar.”

“Un curs din care am învățat atâtea aspecte ale PM. Un curs complet și complex, am apreciat enorm modul interactiv de predare.

Folosirea unui mediu vizual a ajutat enorm la sedimentarea cunoștințelor și la crearea unei imagini de ansamblu.”

Cursul de Project Management s-a dovedit a fi peste așteptări, cu o metodă de predare excelentă și un trainer extrem de pregătit.”

“Conținutul cursului adecvat din punct de vedere al subiectelor abordate. Un curs pe înțelesul participanților cu multe exemple practice, scheme inteligibile și ușor de înțeles. Multe informații oferite în timul cursului.”

“O experiență foarte bună! Informațiile au curs logic cu o maximă implicare din partea trainer-ului în prezentarea și explicarea elementelor din curs.”

“A fost un curs din care am învățat o mulțime de lucruri noi și mai ales am învățat cum să le pun în practică. Modul de predare a fost foarte bun, deoarece este foarte bine structurat și explicat.”

Care dintre noțiunile și conceptele discutate la cursul de Project Management credeți că le veți aplica în proiectele reale?

 „Toate instumentele de project management discutate!”

„Planificare.”

„Selectarea unui PO din cadrul managementului; Utilizarea WBS.”

 „Mi-ar plăcea să “educ” managementul în idea de a pune la dispoziția PM o echipa de experți. PM nu poate și nu trebuie să fie expert în toate domeniile în care implementează proiecte.

 „Conștientizarea necesității existenței unei metodologii; reglementarea activității de PM: carta; alte documente; proceduri. Etapele de planificare.”

 „CARTA; Planul de implementare”

„Partea de planificare; CARTA proiectului.”

„Comunicare si relaționare.”

„CARTA; SOW.”

„Graficul de executie, Drum Critic, WBS”

„voi crea o metodologie de Project Management”

Vă mulțumim pentru gândurile frumoase și pentru confirmarea faptului că PM Tools& Techniques, așa cum este construit, este bine primit și participanții identifică metode cu aplicabilitate imediată.

Pentru acest curs ne vedem in 2019 la tine in companie, Bucuresti si Cluj!

Cu drag, echipa