Project Management Aplicat, adaptat organizației, cu Ilie Drăgan

Project Management Aplicat, adaptat organizației, cu Ilie Drăgan

În luna mai 2023, EDU susținut prin intermediul domnului Ilie Drăgan, cursul de Project Management Fundamentals, în cadrul unei importante organizații care activează în  domeniului producției și distribuției materialelor de construcții.

Vă rugăm să regăsiți mai jos cum au perceput participanții experiența #EDU.

 

”O experiență foarte folositoare pentru viitor! Mi-a plăcut la acest curs de Project Management îmbinarea teoriei cu practica prin exemple si exerciții practice. Interconectivitatea profesor – cursanți foarte bine venită.”

 

”Prin intermediul acestui curs de PM, am înțeles rolul unui Project Manager prin predarea noțiunilor de bază și a metodelor de îmbunătățire.”

 

”O experiență plăcută, interactivă, concentrată, bogată cu informații noi și cu multe clarificări. Mulțumesc pentru curs și pentru clarificările oferite.”

 

”Un curs de Project Management  plăcut, atractiv și bine predat, cu stil.”

 

”Cursul a fost foarte bine structurat, explicat. Interactiv cu multe exemple din domeniul în care activăm. Super curs!”

 

”Excelentă! Multă interactivitate, totul plăcut și ușor de reținut.”

 

”Acest curs de Project Management mi-a captat atenția pe tot parcursul. Experiența a fost una plăcută și interactivă. Mi-a plăcut partea de îmbinare a teoriei cu practica, exemplificările aplicabilităților în muncă și efectele (+), (-) avantaje și dezavantaje.

Mi-am îmbunătățit cunoștințele, sedimentat informațiile și cu siguranță îmi vor folosi toate aceste date în activitatea curentă.”

 

”Cel mai mult mi-a plăcut la acest curs că Dl Ilie Drăgan nu s-a folosit de PPT sau alte tipuri de suport de curs. Toate schițele și prezentările viu colorate ajută la fixarea mai bună a informațiilor în timp real. Mulțumesc!”

 

Modul de prezentare, detalierea și faptul că totul a fost prezentat fără power-point. Vă mulțumesc pentru toate cunoștințele obținute pe parcursul acestor zile de curs.”

 

”Am apreciat modul de predare schematic, care m-a ajutat să asimilez multe informații în timp scurt. Asocierea cu exemple din mediul de lucru al THD ne-a ajutat la reținerea și mai ușoară a informațiilor. Activitățile practice din fiecare modul.”

 

”O exeperiență interactivă, dinamică. Modalitatea și succesiunea de prezentare a informațiilor. Aplicabilitatea în domeniul de activitate.”

 

”În cadrul acestui curs am conștientizat efortul necesar în derularea unui proiect. Metoda de predare prin paralele cu domeniul în care activez au fost un plus.”

 

”Un curs interactiv! O experiență deosebită, am înțeles toate explicațiile. Mi-a plăcut mult modul de predare și interactivitatea din timpul predării. Exprimarea a fost una bună pentru a înțelege toată lumea mesajul transmis.”

 

Ce doriți să implementați pe viitor ?

”Doresc să realizăm documentele esențiale: Project Chart. Planul de proiect cu cât mai multe dintre componentele sale: WBS; Grafic; Analiză cost; Registrul Riscurilor. Template-uri la nivel de organizație pentru documentele esențiale și colectarea de date în mod controlat.”

”Formalizarea documentelor. Reguli de comunicare. Stabilirea clară a echipei și rolurile în echipă/proiect. Minute ședințe.”

”Tot ce a fost prezentat pentru defășurarea cât mai buna a unui proiect.”

”RACI; WBS; Carta Proiect; Managementul Constrângerilor.”

”Formalizarea documentelor și sarcinilor (CP, WBS, GANT, Matricea RACI) Registrul de Riscuri.”

”Toate template-urile exemplificate, sistemul de comunicare de tip SLACK.”

”Planurile de proiect, carta proiectului, WBS, graficele de execuție, analiza riscurilor.”

 

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit și le dorim succes!

Următoarele sesiuni de Applied Project Management cu Ilie Drăgan, open sau în-house, aici.