PMP Exam Prep Timișoara, Noiembrie 2017 #ritamulcahy #iliedragan #pmpdinprima

PMP Exam Prep Timișoara, Noiembrie 2017 #ritamulcahy #iliedragan #pmpdinprima

In saptamana 20-24 noiembrie echipa edu-differentiate yourself a fost la Timisoara unde am pregatit pentru obtinerea certificarii PMP o grupa care a inclus participanti din IT, productie, marketing si chiar administratie publica (o surpriza foarte placuta sa avem la cursul de certificare international in PM pe cineva din adminsitratie!). Redam mai jos modul in care participantii au perceput cursul, in intregul lui cu materiale, trainer si metoda logica de predare, bazata pe cartea Ritei Mulcahy!

„Am inteles cat mai am de invatat si care este nivelul actual. Trainer foarte, foarte, foarte bine pregatit si stie sa se faca inteles. Materialele sunt foarte OK.”

” Cursul este foarte bine structurat de catre Ilie; Metoda “no slides” pare a fi extrem de eficienta si sper/simt ca acest lucru ma va ajuta sa iau PMP!

„Totul este predat folosind logica si nu memorarea;  Materiale sunt folositoare, cartea este logica; Atmosfera creata a fost una prietenoasa si propice perfectionarii cunostintelor dobandite anterior; Cu siguranta voi recomanda pe Ilie si echipa Edu!”

„Cursul a fost foarte bine organizat, focusat pe logica notiunilor specifice domeniului! Desfasurarea cursului axata pe scheme logice nu prezentari de slide-uri copiate din materiale teoretice. Ca imbunatatire s-ar putea mari numarul de ore alocate , insistand mai mult pe fiecare arie de cunostinte.”

Trainerul demonstreaza o foarte buna pregatire teoretica si practica cu o intelegere si putere de conspectare si sintetizare a informatiei foarte mare.”

Cel mai intens training la care am participat pana acum! Placut surprinsa ca am reusit sa parcurgem o cantitate de materie atat de mare intr-un timp atat de scurt. Foarte bine secventiat si foarte bine highlight toti terminii si topicurile cele mai importante.”

Un curs excelent! Trainer de nota 10 cu abilitati incredibile de a transmite informatia in cel mai logic si eficient mod! S-a alocat timp optim subiectelor dificile astfel incat toti din grupul de studiu au inteles ce se cere si ce trebuie asimilat pentru examen. Am sa recomand cu caldura acest curs si altor cunostinte ce doresc certificarea PMP.”

„Experienta interesanta, focusata pe intelegerea notiunilor si exemple practice din activitatea de zi cu zi a unui project manager. Mi-a placut modalitatea de expunere exemplificarea notiunilor din cadrul cursului. Trainer bine pregatit!”

„Experienta super OK . Trainer OK!”

„Slides build during training delivery! Follow-up super OK!”

 

„Mi-a placut ca a adaptat metoda de predare grupului!”

„Materiale OK; Training/curs bine structurat, plin de informatii; Trainer competent, raspunde la toate intrebarile. Metoda de predare interactiva, ne-a scos din monoton si zona de confort.”

„Acest curs mi-a oferit o experienta extrem de constructiva si utila. Mi-a placut in mod desebit implicarea, dedicarea cat si rabdarea lui Ilie in a ne face cunoscute notiuni noi, a intelege o materie extrem de complexa intr-un timp relative foarte scurt. Participarea la acest curs a fost extrem de placuta!”

Programul sesiunilor PMP Exam Prep  pentru 2018 il gasiti aici