#PMPdinprima-grupa MAI 2017, Trainer Ilie Drăgan

#PMPdinprima-grupa MAI 2017, Trainer Ilie Drăgan

#pmpdinprima pentru ca #noicredemineducatie

Astăzi a venit momentul să povestim despre grupa de Mai – București,  cea mai diversă grupă din acest an. Aceasta a reunit participanti din IT (HPE, HPInc, Wipro, Arnia Software), telecom (Ericsson), construcții (IMSAT), farma (AD Pharma), energie (Enel Green Power, DynamicJetMunai, ANRE), comunicare, educație și vânzări. Au fost 5 zile pline de dinamism, timp în care ne-am bucurat de educație; cursanții au regăsit bucuria de a învăța unii de la ceilalalți, de a înțelege project management și de a se pregăti intr-un mod care să le asigure succesul de la prima încercare. Iată cum au văzut ei programul complet de pregătire PMP – RITA Mulcahy susținut de Ilie Drăgan.

„Mi-a păcut in mod special atmosfera relaxată, înclinată spre acumularea cât mai eficientă de informații și cunoștințe. Exemplele practice și metodele de abordare. De asemenea, îmi sunt de mare folos și materialele puse la dispoziție. Am apreciat enorm diversitatea domeniilor din care provin cursanții și experiențele personale.”

„Mi-a plăcut faptul că s-a explicat pe flipchart și nu s-au prezentat doar niște slide-uri. De asemenea, au fost foarte bine puse in evidență niște corelații care ne ajută să ințelegem PM. Materialele sunt excepționale, iar jocurile cred că sunt foarte folositoare. Îmi place că se pune accent pe examen și că se evidențiază diferențele dintre practică și teorie.”

„Am apreciat engagementul trainerului, structurarea într-o formă logică ușor de înțeles pentru toată lumea, jocul de la planificare, transpunerea teoriei in practică, debate-urile între cursanți care au condus la discuții constructive, abordarea topicurilor dificile într-o manieră logică, încrederea oferită cursanților, focusul pe activitățile relevante pentru examen, simularea, analiza și interpretarea rezultatelor de la simularea examenului, tehnicile de pregătire petru examen. Modalitatea de transmitere a ideilor a fost concisă și adaptată nivelului cunoștințelor cursanților.”

„Mi-a plăcut metoda de predare modernă cu interacțiune coach-student. Materialele au fost foarte explicite și interesante într-o formă corelată completă – manual – training – soft. Conținutul cursului a fost foarte bine orientat pe capitolele de pregătire și foarte bine documentat. Am fost impresionat de pregătirea și dezinvoltura trainerului Ilie Drăgan.”

Foarte bun procesul de transmitere a cunoștințelor, cu recapitulare continuă. Conținut foarte, foarte structurat. Materialul suplimentar on-line foarte folositor pentru înțelegerea noțiunilor pentru examenul PMP.”

„Cursul s-a desfășurat în condiții excelente! Materia de curs a fost prezentată într-un mod ușor de înțeles, cu exemple practice, cu un limbaj nu foarte tehnic, ceea ce a constituit un avantaj enorm. Ritmul în care s-a prezentat informația a fost invers proporțional cu cantitatea acesteia. Pe alocuri, acest lucru a părut puțin „copleșitor”, dar structura cursului în ceea ce privește timpul alocat fiecărui topic a creat o balanță potrivită și astfel, raportul dintre cantitatea mare de informații, prezentată într-un timp redus a fost perfectă. Trainerul (Ilie Drăgan) s-a prezentat în mod excepțional. Nu au fost situații/întrebări care să nu își primească explicație/răspuns logic. Per total, cursul s-a desfășurat în cele mai bune condiții și s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele.”

„Am fost plăcut impresionat de energia trainerului, pentru că nu s-a abuzat de slide-uri și s-a explicat pe cazuri reale cu multe scheme logice.

„Despre curs? Materiale complete, conținut bine structurat, proces complet pentru recapitularea cunoștințelor, definirea celor lipsă și formarea unei imagini de ansamblu pentru examenul de PMP.”

„Mi-a plăcut entuziasmul trainerului și structurarea cursului. Eu am participat în trecut la un alt curs de Exam Prep la altă companie și țin să spun că acest curs este mult, mult peste ce și cum se predă în altă parte.”

„Un curs extrem de interactiv și foarte bine structurat. Materialele oferite sunt de mare ajutor. Mi-a plăcut faptul că pregătirea a început  cu 2 luni inainte cînd am primit materiale și linkuri ajutătoare. Faptul că le-am parcurs înainte de curs m-a ajutat să înțeleg mult mai bine informația. Planul de învățare pentru examen foarte bine explicat. Un alt punct forte este faptul că nu a fost un curs cu slide-uri! Deși informația oferită  a fost stufoasă, modul în care trainerul (Ilie Drăgan) a structurat-o, m-a ajutat să înțeleg mai bine conceptele prezentate. Mulțumesc frumos pentru curs și pentru informațiile oferite!”

„Materialele sunt gândite foarte amănunțit și consider că avem tot ce este necesar după terminarea cursului pentru a lua examenul de certificare PMP. Softul e demențial. Apreciez metodologia după care am parcurs cursul cât și modul de a ne ține focusați al mentorului (Ilie Drăgan). Este primul curs la care am reișit să mă concentrez și nu am simțit că repetăm fără scop informații inutile. Capacitatea trainerului de a ne capta atenția și a ne arăta scopul final, abordarea sistematică a profesorului m-a încântat pe toată perioada cursului. Big LIKE

„În primul rănd mi-a plăcut trainerul – Ilie Drăgan! Am înțeles aspecte din carte și logica întrebărilor, mult mai bine după ce am făcut întrebări în timpul cursului. Acasă citind explicațiile nu e același lucru. Mi-au plăcut exercițiile ca la examen. A fost un curs super OK. Mulțumesc!”

Muțumim și noi participanților și îi așteptîm cu cel mai important fee-back (cel de după examen) când vor povesti aspiranților PMP cât de ușor e la examen când înțelegi PM!

Programul complet aici

Calcule & dileme concentrare maximă Exam in action! Find your PM gaps Grupa Bucuresti MAI simulare IMG_20170523_152811 Joaca s-a terminat Procese - terorie versus practică Procese PM - product v project Real exam Recapitulare ?!?!? simulare - totul sau nimic !