#PMPdinprima-grupa IULIE 2017, Trainer Ilie Drăgan

#PMPdinprima-grupa IULIE 2017, Trainer Ilie Drăgan

#pmpdinprima pentru ca #noicredemineducatie

Despre grupa de iulie trebuie să vă spunem că aceasta nu apărea în programul anual de training inițial și este o grupă creată ca urmare a cererii mari din partea cursanților. Am avut plăcerea să avem cursanți din industria de construcții, auto, telecom, IT din țară dar și din stăinătate, veniți special în România să se pregătească cu noi ( Hilti, Oracle, NTT DATA, Porr Construct, Bogart, KSS, Intel). A fost o pregătire condensată, cu un nivel de discuție și înțelegere în project management foarte inalt. Toți cei prezenți au ca obiectiv, obținerea certificării în acest an.

„Mi-a plăcut foarte mult modul în care cursul a fost structurat. E un curs interesant, cu foarte multe lucruri noi, o înțelegere diferită care în mod categoric ajută la înțelegerea topicurilor pentru examen.”

„Am fost impresionat de explicațiile primite. Foarte clar totul!”.

„Acest curs a clarificat lucrurile pe care nu le-am înțeles  când am parcurs pentru prima dată manualul. Este un curs bine structurat, care m-a ajutat să fac integrarea între problemele teoretice și exemplele practice, inclusiv între diferitele arii ale conținutului.”

” Cursul  a fost foarte bine structurat, a fost o experiență relevantă cu informații foarte specifice pentru examenul PMP.”

„Mi-au plăcut discuțiile de grup și clarificările detaliate. Instructorul Ilie Drăgan este foarte competent! Outstanding!”

„Organizare foarte bună a conținutului, trainerul reușind în 5 zile să acopere toate informațiile în așa fel încât să fiu încrezător în a susține examenul fără emoții.”

„A fost o experiență dinamică, interactivă, într-o atmosferă profesională și relaxantă. Prezentarea tematicilor condensată dar acoperind suficient complexitatea  terminologiilor, conceptelor și proceselor.”

„Curs foarte practic, dinamic, cu aplicabilitate. Trainerul este foarte pregătit. Răspunsuri și explicații logice pentru orice întrebare din partea cursanților.”

„Apreciez foarte mult modul de prezentare. Mi-am clarificat foarte multe pentru examen. Mi-a plăcut foarte mult discuția despre asigurarea calității și controlul calității.”

„Metodă de prezentare inedită, fără slide-uri. Mi-au plăcut conținutul, pregătirea și atitudinea trainerului. Keep it that way!”.

„A fost o experiență foarte utilă iar trainerul a ajutat în clarificarea tuturor întrebărilor pe care le aveam după citirea manualului. Mă simt mult mai încrezător acum pentru a putea da examenul chiar dacă nu am finalizat de citit manualul. Apreciez răbdarea trainerului de a răspunde și clarifica toate întrebările”.

Mulțumim și noi participanților și îi așteptăm cu cel mai important feed-back (cel de după examen) când vor povesti aspiranților PMP cât de ușor e la examen când înțelegi PM!

La ora scrierii acestui articol unul dintre cursanți a participat la examen si a obținut deja certificarea PMP. Felicitări Liz :)!

Programul complet aici

IMG_20170711_091701 IMG_20170714_115106 IMG_20170714_115131 IMG_20170714_115149