PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan, Martie – Aprilie 2023

PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan, Martie – Aprilie 2023

În lunile Martie-Aprilie 2023 a avut loc sesiunea PMP Exam Prep  EDU București, pentru cei ce vor să obțină #pmpdinprima.

Mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit! Vom reveni cu vești bune despre cum au obținut certificarea internațională PMP din prima încercare!

”Materialele de tip PMP Exam PREP  primite în timp “mai mult decât suficient” să-ți permită parcurgerea materiei “cel puțin o dată”.

Metoda de predare: 10+ (motivul prezenței /accesării acestui curs, din feedback ul primit de la alți colegi/recomandarea lor de a lua această certificare). Experiență utilă, din care am avut multe “am înțeles acum” afirmații.”

 

”Experiență: neașteptat de multe informații comasate în 6 zile, nu credeam că în timp atât de scurt pot fi prezentate atât de multe concepte.

„Ilie mi s-a părut extraordinar, pe lângă capacitatea fizică de a scrie atât de rapid 😊 a stat suficient timp asupra conceptelor în așa fel încât să înțeleagă toată lumea și a reusit și să folosească exemple relevante pentru a înțelege mai bine conceptele. Mi-a plăcut deschiderea lui Ilie de a avea disponibilitatea de a răspunde și la întrebări cu toate că timpul a fost limitat.”

 

”Recomand acest curs de PMP Exam Prep pentru a înțelege cum funcționează de fapt Project Management-ul. Trainer-ul are o energie extraordinară, este extrem de structurat și totul are sens și logică. Este o persoană excepțională și foarte dinamică.”

 

”Experiența cursului de PMP Exam Prep, oferit de Flexability Management, prin domnul Ilie Drăgan a fost din punctul meu de vedere extrem de utilă pentru a înțelege “the big picture” în ceea ce privește Project Management-ul.

Mi-a plăcut și consider eficientă metoda de predare prin faptul că toate informațiile au fost prezentate ca un flux logic, totul fiind interconectat.

Totuși, având în vedere volumul ridicat de informații, cred că durata cursului ar putea fi prelungită cu cel puțin încă o zi.

Mulțumesc!”

 

”Metoda de predare în cadrul acestui curs PMP Exam PREP este extraordinară!”

Ilie știe să atragă și să păstreze atenția cursanților pe toată durata cursului. Deși volumul de informații este copleșitor, cele 6 zile de curs au fost echilibrate. Nu aș schimba nimic la metoda de livrare.”

 

”Acest curs de PMP Exam Prep a fost foarte intens, compact, dar bine structurat. Reprezentările vizuale făcute de catre trainer sunt foarte utile. Partea de Agile, cu Ștefan Bârgăoanu, extrem de interactivă și practică.”

 

”Mi-a plăcut atitudinea trainerului și nivelul de pregătire –  nu au existat întrebări la care să nu fi răspuns cu ușurință.

Ne dă încredere că este un examen ce poate fi luat atât timp cât înveți și ai experință de PM sau de membru al PMT.

Nu stiu ce ar merge îmbunătățit.

Metoda de predare este extraordinară, se rețin foarte multe informații din timpul cursului.”

 

”Experiență extraordinară și de foarte mare ajutor.

Metoda de predare a fost extraordinară deoarece m-a ajutat să rețin informațiile bine, având imaginea whiteboard-ului mereu în cap. Atât dl Ilie, cât și dl Ștefan sunt oameni foarte bine pregătiți. Pentru îmbunătățit, recomand mai multe pauze, dar mai scurte.”

”A fost o experiență educativă, s-au așezat mai bine informațiile și noțiunile existente. A fost dinamic și complex.”

 

Trainer și metoda de predare:

– 10/10 – efectivă și eficientă – și trainerul și modul de predare s-au pliat pe așteptările și nevoile mele.

Materiale:

– bine structurate, clare și cu nivel de detaliu mare, 10/10.

Mulțumesc!

P.S. și suportul oferit de Gabriela Dinu este de nota 10.

Îmbunătățiri:

Cred ca majoritatea considerentelor de a face un proces de învățare optim au fost bifate cu succes.”

 

”Am recomandat acest curs colegilor din PMO, consider că materia prezentată și modul în care a fost structurat cursul aduce foarte multă plus-valoare pentru un PM. Personal, am simțit uneori nevoia mai multor pauze (chiar dacă ar fi fost de durată mai mică). Am apreciat deosebit numărul foarte mare de exemple din viața reală a unui proiect și punerea informațiilor în mai multe contexte.”

 

”Foarte bun ca nivel de engagement, bine structurat, storytelling, fun, informații “keys”.”

 

”Pentru mine a fost o experiență foarte bună, nu am mai avut ocazia să particip la o astfel de prezentare structurată a unei materii.”

Am reușit să mă pregătesc și să înțeleg într-un timp foarte  scurt bazele unei materii noi. Ca mod de structură acest curs este la nivel internațional. Mă bucur foarte mult că și în România există șansa să poți învăța ceva la standarde foarte înalte. Metoda de a explica prin diagrame, structurează și clarifică informația astfel încât să fie ușor de reținut.

Vă mulțumesc foarte mult!”

 

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep  2023 cu Ilie Drăgan aici