Alina Andronache PMP Exam Prep Mai 2020

Alina Andronache PMP Exam Prep Mai 2020

PMP exam este un examen difícil dar poți obține certificarea PMP din prima încercare, dacă te pregătești urmând metoda completă ( training, carte, soft), sfaturile si experința acumulată de o echipa care garantează #PMPdinprima.

Cum ai descrie experiența cursului PMP Exam PREP by EDU  ?

Trainingul a avut un ritm foarte alert, dar informația a fost așa de bine structurată încât nu am avut nicio problema să urmăresc/înțeleg. Schemele cu procesele m-au ajutat să consolidez informația. 

Cum te-au ajutat metoda RITA și materialele pe care le-ai primit – cartea PMP Exam Prep by Rita Mulcahy si  softul de simulare PMFasTrack?

Cartea mi s-a părut foarte bine făcută, sugestiile pentru o învățare mai rapidă, exemplele, structura foarte logică în care este prezentată informația și evidențierea punctelor importante pentru examen, au ajutat mult în procesul de învățare.
Softul cu întrebări te ajută să-ți descoperi punctele unde mai trebuie lucrat și să simulezi un examen. 

Cum a fost la examenul PMP ? Care au fost provocarile?

PMP exam durează 4 ore. Principala provocarea, pentru mine a reprezentant-o durata, mult prea mare, a examenului;  faptul ca ești contratimp, și timpul nu pare suficient. Abia am reușit sa răspund, deși făcusem o simulare înainte, unde terminasem chiar mai repede. 

Ce beneficii crezi că are pentru tine faptul că ai trecut prin această experiență și ai luat-o pe acest drum?

În orice job, indiferent ca este de PM, Ops, Finance, întotdeauna vor fi proiecte pentru diverse inițiative sau transformări organizașionale. Cred că informația acumulată în acest training mă va ajuta să gestionez mai bine astfel de proiecte. De asemenea, cred că certificarea PMP, este un criteriu care va conta în procesul de selecție pentru obținerea unui job 

Ce sfaturi ai pentru cei care iși doresc certificarea PMP?

În primul rând, să aleagă sa facă trainigul cu voi, vă recomand 100%☺️.
În al doilea rând, să citească cartea pe care o primesc odată cu înscrierea la curs, înainte de training, pentru a putea urmări mai bine predarea la curs și să valorifice la maxim cursul PMP Exam PREP.
Și apoi, să aloce suficient timp pentru încă 2 parcurgeri ale cărții de curs. 

Multumesc frumos!

Alina Andronache, PMP ,

absolventă sesiunea Ianuarie 2020, certificată MAI 2020

Următoarea sesiuni PMP Exam PREP by EDU le găsiți aici 

  by