Cum a fost la PMP Exam Prep București, 22-26 Iunie 2020

Cum a fost la PMP Exam Prep București, 22-26 Iunie 2020

Cum ați descrie experiența oferită de cursul PMP Exam Prep?

„Programul de training PMP Exam Prep mi-a imbunatatit substantial cunostintele de PM. Multe cunostinte le pot aplica imediat in firma, iar cateva cred ca vor avea rezultate WOW! Oricum faptul ca am constientizat ca pot masura procese de PM, ca sa iau decizii in cunostinta de cauza, este foare bine si merita toti banii si timpul alocat. In rest, rezultatul la examenul PMP va da feedback-ul. Dupa 15 august pot reveni cu al II-lea feedback, functie de prezenta mea la examen. Scopul este sa iau certificarea PMP in maxim 90 de zile dupa curs.”

„Un curs solicitant care te ajuta extrem de mult in a dobora barierele legate de cunostinte si perceptie inainte de examenul PMP. Mi-a placut tare mult entuziasmul lui Ilie si rabdarea cu care a raspuns la orice intrebare.”

„Daca ar fi sa folosesc un singur cuvant, EXCEPTIONAL! Aici includ prezentarea cursiva si detaliata, subliniata prin codul culorilor folosite. Am simtit experienta solida si bogata din spatele expunerii. Sigur ca totdeauna sunt posibile ajustari si imbunatatiri. Personal optez pentru pause mai scurte si mai dese.”

„Experienta la superlativ!

Informatia si structurarea acesteia, modalitatea si felul de prezentare a informatiei, trainerul Ilie Dragan!”

„Super! Intr-un cuvant (sau trei): Deschizator de ochi! Am realizat cat de putine stiu si cat de multe am de invatat si am realizat care sunt oamenii de la care pot invata.”

„Mi-a placut metoda de predare schematica, informatia succinta, explicatia la fiecare pas cand apareau intrebari.”

„Despre trainer: pregatit, pasionat, bun pedagog!”

„Experienta a fost una foarte buna!  M-a ajutat sa sedimentez informatia citita in cartea Ritei. Mi-au placut extrem de mult graficele si reprezentarile grafice. M-au ajutat la clarificarea unor puncte dificile din carte. Overoll metoda de predare a fost super!”

Multumim participantilor pentru cuvintele frumoase si suntem siguri ca, incepand cu luna August, vom reveni cu informatii noi de la ei despre cum au obtinut certificare #pmpdinprima.

Urmatoarele sesiuni PMP Exam PREP cu Ilie Dragan 2020 aici