PMP Exam Prep Iasi, Noiembrie 2017 #pmpdinprima #metodaRita #iliedragan

PMP Exam Prep Iasi, Noiembrie 2017 #pmpdinprima #metodaRita #iliedragan

In perioada 8-12 Noiembrie s-a desfasurat la Iasi, al doilea curs deschis PMP EXAM Prep din acest an, si putem de pe acum sa va anuntam sa suntem absolut siguri ca pana la finalul lunii Ianuarie 2018, cei care vor merge la examen din aceasta serie vor obtine certificarea #pmpdinprima.

Modul in care unii dintre ei au perceput aceasta experienta, regasiti mai jos! Multumim tuturor si va garantam ca metodaRita  va da intotdeauna rezultate pentru ca #noicredemineducatie.

„Datorita acestui curs mi-am clarificat multe notiuni de PM si mi s-a structurat informatia citita. Mi-a placut ca prezentarea este foarte bine explicata logic cu modele/ slide-uri create in timp real si nu citite! ”

Prezentarea este dinamica , usor de urmarit si cu focus pe ariile dificile. Mi-a placut ca s-au putut pune intrebari si discuta deschis ce nu era foarte clar.”

„Experienta oferita de curs a fost nemaipomenita, atmosfera relaxanta insa in acelasi timp focusata pe ceea ce trebuie sa stim pentru a ne descurca cat mai bine la examen – sa-l luam din prima!”

Trainer-ul deschis, toate problemele de intelegere, nelamuririle sau problemele de intelegere mi-au fost cu acest curs rezolvate!”

Modul de predare ingenios si cu o rata mare de intelegere a subiectelor catre complet! Cu siguranta voi recomanda acest curs si altor colegi care doresc sa-si obtina certificarea.”

„Metoda de predare e super! Am fost placut impresionata ca se folosesc mnemotehnici care au ajutat foarte mult si pentru exercitiile de recapitulare! Foarte fain si explicarea logica a conceptelor si multe intrebari puse de trainer tocmai pentru a sustine o intrebare cat mai logica.”

„Nu am fost pana acum la un training care sa foloseasca atat de multe metode de invatare – non-pasiva, poate si de asta mi s-a parut un curs solicitant. Numarul limitat de persoane participante a ajutat ca timpul sa fie mai bine valorificat. Trainerul a mentinut contact vizual, „nu ne-a pierdut din ochi” si am fost 100% concentrata in training de la inceput la sfarsit!”.

„Obiectivul meu personal a fost sa inteleg cum se invata si cum trebuie sa ma pregatesc pentru a lua examenul PMP. „Asteptarile” in urma cursului au fost nu doar indeplinite ci mult depasite.’

„Mi-a placut logica prin care a fost structurata si prezentata documentatia /stufoasa aferenta examenului.  Imi place disponibilitatea trainerului de a ne asigura suport (inclusiv ulterior) pentru a obtine certificarea PMP.”

Multumim Iasi si va garantam ca, daca veti urma sfaturile si recomandarile noastre, aveti tot ce trebuie pentru a obtine certificarea #PMPdinprima.

Urmatoarele sesiuni  PMP exam Prep la Iasi 2018 aici