PMP Exam Prep București, Ianuarie 2022

PMP Exam Prep București, Ianuarie 2022

”A fost un curs de PMP Exam Prep,  foarte reușit pentru mine, subiectele discutate și prezentate mă vor ajuta mult în activitatea viitoare. Apreciez mult modul de comunicare, feedbackul primit cât și transparența și cunostințele. De asemenea, manualul PMP este un real ajutor, il voi folosi ca referință pentru viitor. Mulțumesc mult de tot și mult succes pe viitor. Sigur ne vom reîntâlni.”

 

”Mi-a plăcut modul de prezentare, interacțiunea și logica folosită în dezvăluirea misterelor PMBOK-ului. Ilie este foarte bine pregătit, se vede că are experiență și deține controlul asupra trainingului. Metoda folosită mi se potrivește, am reușit să înțeleg principiile, restricțiile și legăturile prezentate. Cursul a fost foarte bine structurat, prezentare logică și trainerul bine pregătit.”

 

”PMP Exam PREP – O experiență foarte bună! Informații bune, clare, concise. Material bun. Informația oferită de trainer foarte structurată.”

”Sfaturile trainerului au fost utile. Acoperirea materiei corespunzătoare – foarte bine. Acest curs de PMP Exam Prep, a fost ușor de urmărit, înțeles pașii pentru learning și aplicație. Informații utile, urmăresc la nivel conceptual subiectul de project management. Nivel detaliat de acoperire al informației.”

 

”Experiența oferită de cursul PMP Exam Prep este una foarte bună, conținutul a fost unul foarte bun ce permite o dezvoltare personală.

Trainerul a ales o metodă de prezentare foarte bună, și-a adaptat discursul cunoștințelor și întrebărilor noastre reușind să răspundă și să explice materia pe înțelesul tuturor. Experiența a fost una benefică. Mi-a plăcut stilul de predare sub formă de grafice. Trainerul a explicat cu exemple acolo unde teoria nu era clară.”

 

”A fost un curs bun, am apreciat foarte mult claritatea explicațiilor primite, atmosfera, interacțiunea dintre trainer și participanți.

Foarte bine organizat, nu este ceva ce nu mi-a plăcut. Explicații clare cu exemple din viața reală. Atmosferă plăcută.”

”Foarte bună prezentarea, un curs de PMP Exam Prep foarte interesant. Trainerul foarte bun și cunoștințe avansate despre toate subiectele prezentate.”

 

”Excelent mod de structurare și prezentare informații!

Am fost impresionată de modalitatea în care trainerul a susținut prezentarea, într-un mod  interactiv și menținându-ne atenția permanent pe parcursul cursului.”

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan aici