PMP Exam Prep – experiența EDU, Iulian Cimbru, Petrom OMV

PMP Exam Prep – experiența EDU,  Iulian Cimbru, Petrom OMV

”Cum ai descrie experiența pregătirii și interacțiunii cu EDU – pre training, sesiunea de training (predarea fără slide-uri), suport post training?

PMP Exam Prep a fost în sine o experiență plăcută și foarte bine organizată. Am reușit să parcurg o dată aproape în întregime toată cartea Ritei înainte de participa la curs. Cursul a fost foarte bine structurat. Exemple pertinente, din toate industriile, care au ajutat la acumularea și sedimentarea mai ușoară a informațiilor.

Modalitatea de predare (live, fără slide-uri, grup limitat de cursanți) a făcut mai ușor procesul de învățare. Cunoștințele necesare obținerii cetificării PMP sunt destul de vaste și greu de dobândit.

Cum te-au ajutat materialele puse la dispoziție – cartea PMP Exam Prep și softul de simulare PM FasTrack?

Fiind îmbunatațită la fiecare ediție, cartea PMP Exam Prep este foarte bine gândită. Structurată astfel încăt să îți ofere cea mai mare parte a informațiilor care ți-ar fi necesare pentru a susține cu ușurință examenul de certificare și pentru cariera de Project Manager. Softul de simulare PM FasTrack este foarte util pentru a-ți descoperi gap-urile din cunoștințele dobândite și pentru a ști cand ești suficient de bine pregătit pentru a te prezenta la examen și a-l susține fără emoții.

PMP Exam – care au fost provocările?

Examenul a fost ușor de abordat având încrederea creată că îl pot promova având rezultatele anterioare obținute folosind software-ul de simulare.  Acesta te ajută să mai elimini din emoțiile din ziua examenului. Totuși un examen de 4 ore, este solicitant mental și oricine probabil că s-ar simți epuizat după un astfel de examen.

Ce beneficii crezi că are pentru tine faptul că ai trecut prin aceasta experiență?

Consider ca pregătirea pentru această certificare mă ajută să am o imagine mai bună asupra proiectelor în care sunt implicat. Să pot privi din perspective diferite situațiile pe care le întâlnesc zilnic la birou în încercarea de a găsi cea mai buna decizie; certificarea este doar o validare a acestor cunoștințe dobândite.

Ce sfaturi ai pentru cei care își doresc certificarea PMP?

Încurajez pe toți cei care sunt implicați sub orice formă în proiecte să urmeze un curs de PMP Exam Prep și să obțină certificarea PMP. Recomand cursul predat de Ilie Drăgan! Acest curs, oferă cea mai buna modalitate de a înțelege conceptele necesare a fi cunoscute de un Project Manager. Trebuie să recunosc că a fost cel mai bun curs la care am participat.”

Iulian Cimbru, PMP,

Project Manager Petrom-OMV

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Dragan aici