PMP EXAM PREP FEBRUARIE 2017 cu Ilie Dragan

PMP EXAM PREP FEBRUARIE 2017 cu Ilie Dragan

Astăzi am finalizat prima sesiune de pregătire a examenului de certificare internațională PMP pe care am desfășurat-o in București in 2017 (prima din cele 4 programate). Participanții au fost plăcut surprinși de valoarea adăugată a acestei metode de pregătire si a plusului de cunostințe obținut in urma participării. Redăm mai jos extrase din formulare de feed back, răspunsurile la întrebarea „Ce v-a plăcut la curs?”

„I liked the logical structure of the content along with the examples provided for each topic discussed and the interaction of the trainer, during the course presentation, with the participants”

” The training content and Rita Mulcahy training methodology was extremely useful. The trainer was exceptional!”

„The trainer provided information in a clear, fun, interactive way which helped with structuring and understanding the concepts.’

„A fost unul din cele mai intensive cursuri la care am participat vreodată. Începând cu maniera de predare, explicare a noțiunilor, până la nivelul la care am înțeles aceste informații a fost un curs care a contribuit decisiv la dezvoltarea cunoștiințelor mele de PM.”

„Abordare structurată, logică, exemple in explicarea conceptelor cu obiectiv clar – pregătire pentru trecerea examenului de PMP; mix de teorie si exerciții – totul bazat pe „A INȚELEGE” și NU a memora.”

„Maniera structurată de a prezenta informațiile. Capacitatea trainerului de a transmite informațiile relevante si de a explica concepte. Existența unor exerciții practice. Interactivitatea

„Instructor very well prepared & with a good understanding of the concepts; course was not pure theoretical but examples from real projects were provided; Outstanding method of sharing the content with participants; possibility to simulate the exam.”

Approach – pre-work, focus on key topics & clarifications during course; Structure – topics ordered; „Practice” – examples to showcase applicability of correct way/moment to do things; Dynamics – NO boring presentations, interactive”

Vom reveni cu informații despre evoluția acestor cursanți si cum a decurs examnul PMP!

Pentru sesiunile viitoare, in vederea creșterii eficienței pregătirii, vă rugăm să vă inscrieți cu cîteva luni inainte de perioada programată a cursului!_LIV0501