PMP Exam Prep – EDU , Noiembrie 2022

PMP Exam Prep – EDU , Noiembrie 2022

 

     by.      

 

În lunile octombrie – noiembrie 2022, EDU – differentiate yourself a susținut prin Ilie Dragan, o nouă sesiune în-house PMP Exam Prep pentru cei ce vor să obțină #pmpdinprima. Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit! Vom reveni cu vesti bune despre cum au obținut certificarea internațională PMP!

 

”Cursul PMP Exam Prep – O experiență foarte bună și foarte folositoare! Mi-a plăcut foarte mult și am învățat multe lucruri. Mulțumim! Super trainer!”

 

”Mi-a plăcut metoda de predare, ideea de scheme desenate pe loc m-a ajutat să înțeleg logic materia. Trainer: deschis, a explicat bine, a avut răbdare pentru a ne asculta și a ne răspunde la întrebări. Cartea PMP Exam Prep mi se pare foarte bine structurată, ușor de învățat după ea.”

 

”Mi-a plăcut foarte mult modul de predare, organizarea, modul de comunicare și structurarea informațiilor. Consider că obiectivele pe care le-am stabilit la început au fost îndeplinite. Trainerul este priceput, predă într-un mod structurat, care te ajută să legi logic informațiile, este răbdător și răspunde la întrebări până toate lucrurile sunt clare pentru toți participanții. Regăsesc materialele de PMP utile și suficient de detaliate.”

 

”În ciuda faptului că a fost foarte multă informație, cursul de PMP Exam Prep, a fost livrat în așa fel încât am reușit să “diger” tot ce mi s-a împărtașit.

Am înțeles multe aspecte care îmi erau neclare și apreciez că ni s-au acordat explicații de câte ori au fost solicitate.

Atmosfera a fost foarte plăcută, nu ne-am plictisit deloc  și interesul a fost păstrat la același nivel de la început și până la final.

Trainer: excepțional

Materiale: cartea foarte bună, cu explicații și exemple extrem de utile.

Metoda de predare: excepțională.”

 

”Experianța PMP Exam Prep a fost minunată! A fost intens cursul dar foarte informativ. Mi-a plăcut discuția deschisă și flexibilitatea. Ca îmbunătățiri…mai multe traininguri. 😊”

 

”Foarte utilă. Primul curs după mulți ani în care trainerul s-a folosit de inputul din sală. Foarte tare si ticul verbal “clară treaba”.

Trainer: nota 10 Plăcut: modul de predare.”

 

”Acest curs de PMP Exam Prep este foarte potrivit pentru etapa profesională și funcția prezentă.

Certificarea, pe care sper să o obțin, imi va folosi enorm în viitor. Metoda de predare a lui Ilie este foarte potrivită pentru a rezuma și a transmite sistematic un conținut atât de complex. Cred că ar fi util să avem mai multe zile de predare pentru un conținut atât de voluminos. Mulțumesc!”

 

”A fost o expriență intensă. Mi-a plăcut că ne-a ajutat să ne reclarificăm rolul și șă înțelegem mai bine activitățile pe care trebuie să le facem și pe cele de care trebuie să ne asigurăm că se întâmplă. Mi-a mai plăcut abordarea/ structurarea informațiilor.”

 

”PMP exam Prep cu Ilie? Totul a fost excelent!”

 

”Super! Metoda de predare, structura, chimia cu participanții la curs. Nota 10 Ilie. Mulțumim!”

 

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep  2023 cu Ilie Drăgan aici