PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan, Noiembrie 2023

PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan, Noiembrie 2023

În luna Noiembrie 2023 a avut loc sesiunea PMP Exam Prep  EDU București, pentru cei ce vor să obțină #pmpdinprima.

Astfel o nouă grupă trece în etapa finala de pregătire a examenului PMP. Le dorim succes!

 

‘’Un curs de PMP Exam Prep cu informații bine structurate. Partea vizuală 1000+ , a ușurat procesul de înțelegere.

O decizie bună de împărțit în două module.

Metoda de predare foarte potrivită  – fundația inițială a avut timp să se așeze, ulterior detaliile au oferit mai multă claritate.

Experiența trainer-ului s-a făcut remarcată, toate întrebările au plecat cu răspuns.

Cartea pare greoaie la prima citire, însă, după curs se parcurge semnificativ mai ușor.’’

 

‘’Foarte bine structurat dar compresat. Materiale, cartea, toate în regulă. Trainerii sunt foarte bine pregătiți, având cunoștințe vaste de project management.

Pentru că traningul este foarte focusat pe conținut este încărcat cu foarte multe concepte. Din cauza timpului scurt nu s-a pus accent pe mai multe exemple.’’

 

‘’Nota 10 pentru Ilie Drăgan –  suport profi, clar, structurat.

Materiale – ar ajuta o matrice care să sumarizeze artefactele.

Curs PMP Exam Prep  – poate înainte de examen efectiv să existe o sesiune de clarificare pe problemele găsite în perioada de pregătire pre exam.”

 

‘’Experiența din timpul acestui curs de PMP Exam Prep mi-a depășit așteptările! Felul în care au putut fi centralizate un număr mare de cunoștințe în scheme funcționale a fost ceva ce mi-a pus atenția și efortul la contribuție. Cred că este important faptul că în timpul cursului au fost abordate lucrurile cele mai dificile.

Legat de abordarea aleasă de către trainer, cu ușurință pot spune că a fost una pe înțelesul meu și a ușurat efortul de urmărire. Schemele abordate, desenele detaliate și exemplele care au însoțit fiecare subiect, mi-au făcut mai simplă asimilarea informațiilor.

Un alt lucru pe care îl consider bun a fost că toate desenele au fost partajate cu noi (cele făcute în timpul cursului de catre mine nu sunt așa ușor de urmărit).

Sunt foarte mulțumit de acest curs.’’

 

‘’Este o experință de învățare foarte bine structurată, logică, folosind concepte atât din teoria PMI cât și din real life.

Volumul de informație transmis este foarte mare dar este condensat și prezentat în cele mai relevante aspecte și astfel este ușor de asimilat.’’

 

‘’Acest curs de PMP Exam Prep a fost extrem de interesant. Experiența este una plăcută.

Cred că ar putea fi restructurat adăugând 1-2 zile. Ritmul de predare este susținut și datorită faptului că sunt implicat și în alte activități, din care unele nu pot fi amânate, devine un pic obositor. Traineri la cel mai înalt nivel, cu metode de predare adecvate și atenți să răspundă întrebărilor. Poate ar fi utilă digitalizarea manualului în gen e-book.’’

 

‘’Informația primită/transmisă de traineri a sculptat în mintea mea o structură. În puține cuvinte PMP Exam Prep – BEST TRAINING EVER.

Mi-a plăcut structura, calitatea, claritatea mesajelor și a conținutului, și nu în ultimul rând oamenii.

Scoring 1-10: Trainer +10

Materiale +10, mi-a adus aminte de facultate

Metoda de predare +10’’

 

‘’Mi-a plăcut foarte mult cursul. Am apreciat pauza de 2 săptămâni între module astfel am putut să mai revizuiesc anumite capitole din carte și să-mi mai clarific niște noțiuni înante de a merge mai departe.

În acest moment cartea mi se pare foarte stufoasă și greu de parcurs însă experiența din timpul cursului m-a ajutat să-i înțeleg structura și cred că îmi va fi mai ușor să învăț.

Am apreciat metoda de predare, explicațiile, desenele și modul de prezentare a tuturor conceptelor precum și analogiile cu ce se întâmplă în proiectele din viața noastră de zi cu zi.’’

 

‘’Foarte challenging din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut modul de livrare. Trainer ok. Metoda de predare ok.’’

 

‘’Cursul a fost foarte interesant iar metoda de predare interactivă cred că e cea mai bună. Mi se pare foarte bine că primim pozele cu ceea ce s-a predat. Pauze bine echilibrate. Cartea mi se pare foarte bine structurată, cu teorie, exemple, exerciții.

Simulatorul mi se pare extraordinar, nu cred că se poate mai bun de atât, are absolut tot ce este necesar.

Pe scurt, cursul pare a reprezenta un punct solid de plecare pentru pregătirea examenului. Exemplele oferite, trimiterile către situații concrete, au ajutat cu siguranță la înțelegerea mai bună a noțiunii prezentate.’’

 

‘’Curs interactiv, structurat foarte bine de trainer:

  • am primit exemple concrete
  • am primit răspuns la toate întrebările
  • am dezbătut topicuri aplicate pe situații reale
  • cursul nu a fost plictisitor
  • discuții deschise, la obiect.

Concluzie: aș recomanda colegilor acest curs de PMP Exam Prep, cu acest trainer.’’

 

‘’Cursul a făcut lumină în tot ceea ce înseamnă cartea PMP. A adus structură și claritate pe toate zonele, în special modul în care sunt relaționate între ele procesele.

Personal mi-a oferit și o perspectivă nouă în ceea ce privește un proiect, de la inițiere – încheiere.

Trainer: extrem de structurat, modul în care explică și conectează elementele, încât să se înțeleagă atât din punct de vedere macro cât și în detaliu.

Materiale: exam simulator – plus pentru pregătire.

Ca recomandare aș insista mai mult pe citirea cărții înainte de începerea cursului.’’

 

‘’Experiență neașteptat de bună. Au fost utile exemplele și explicațiile “de ce nu merg proiectele”.

Excepțional lectorul și modul organizat și prezentat al cursului. Foarte bine structurat și explicat. Pentru îmbunătățire aș menționa poate o zonă de integrare și explicare a comutării PREDICTIV-AGILE pe exemple concrete.

Altfel, un curs de nota 10.’’

 

Mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit! Vom reveni cu vești bune despre cum au obținut certificarea internațională PMP din prima încercare!

Următoarele sesiuni  PMP Exam Prep  cu Ilie Drăgan aici.