PMP Exam Prep Cluj octombrie 2017 – #metodacompletaRita #IlieDragan

PMP Exam Prep Cluj octombrie 2017 – #metodacompletaRita #IlieDragan

In perioada 23-27 octombrie am avut privilegiul sa interactionam cu o grupa de referinta, cel putin pentru noi, judecand dupa experienta si cunostintele ridicate in project management ale cursantilor, interactivitate si interactiune, grupa avand in componenta participanti de la jucatori importanti, IT si constructii, ce activeaza in Cluj – iQuest, NTT Data, Bosch, ELCO Cluj, msg group, Hella.

Am avut parte de o experienta exceptionala, care, suntem siguri, se va concretiza in faptul ca toti participantii, pana la finalul lunii Ianuarie 2018, vor obtine certificarea PMP. Iata cum au vazut ei cursul :

„Un training bine structurat si comprimat ca si informatie. Volumul de informatie este foarte mare dar overall este ok. Trainerul este super ok, materiale Rita Mulcahy – carte si soft de pregatire – foarte ok si metoda de predare fara videoproiector si mai ok!”

Experienta a fost una extrem de pozitiva. Metoda de predare pe baza de intelegere logica a conceptelor prezentate a functionat foarte bine pentru mine, mai ales ca personal nu imi place sa memorez lucruri noi, ci sa le leg de informatii existente. Trainer -10+, a explicat, intrebat pentru a se asigura ca toata lumea a  priceput si doar ulterior a continuat prezentarea. Materialele sunt foarte bine structurate, iar metoda de predare +++„.

Trainerul foarte bine pregatit! S-au prezentat metode logice de structurare a informatiei. Foarte buna abordarea cu procesele si faptul ca am primit materialele inainte de curs.”

„Totul este ok! Trainer, materiale si metoda de predare la superlativ! Am apreciat punctualitatea si incadrarea in timp a sesiunilor de training, cu accent pe beneficiul maxim al participantilor.”

„Cred ca, pentru prima data, am pus bazele a ceea ce inseamna PM. Mi-a placut ca a fost un curs interactiv. Cred ca desenele facute pe flipchart ma vor ajuta foarte mult in pregatire si fixarea notiunilor!”

„Experienta foarte utila! M-a invatat cum sa invat! Cursul este structurat logic, cu predare interactiva, cu multe tips&tricks si un trainer asertiv!”

PMP Exam Prep cu Ilie Dragan este cel mai bun training la care am participat pana in prezent. Prezentarea si continutul materialelor pregatite sunt cele mai bune. Mi-a placut modul dinamic si interactiv de prezentare. Structura informatiei este extrem de optimizata si au existat clarificari pentru toate intrebarile care s-au generat de-a lungul trainingului. Totul e la superlativ.”

Organizat si time-boxed! Informatie relevanta! Structurarea proceselor si artefactelor in fiecare grup de procese in timp real si pe etape = GOLD!! Eficienta de a raspunde la intrebari a crescut cu peste 50% ( eficienta dupa citirea cartii 15% – dupa training si citirea cartii – 68%)!!”

„Experienta deosebit de interesanta. Cantitatea de informatii obtinuta este foare mare. Materialele au fost bune si foarte utile, iat metoda foarte eficienta! Trainerul (Ilie Dragan) a fost de mare, mare ajutor si il voi recomanda tuturor celor interesati de topicurile pe care acesta le preda! Metoda exceptionala de predare!”

„A fost o experienta interesanta in care mi s-au clarificat foarte multi termeni. Cursul a fost unul dinamic, interactiv si bine structurat!”

„Cursul este foarte bine structurat. Ordinea logica a proceselor in care este explicat cum „curge un proiect” te ajuta sa intelegi foarte clar lipsurile pe care le ai la nivel de cunostinte in project management. Faptul ca metoda de predare este una vizuala, bazata pe schite si explicatii logice m-a ajutat foarte mult. trainerul de nota 10. Felicitari si multumesc pentru toate informatiile si clarificarile!”

Trainer 10/10!  Experienta 9/10! Materiale 10/10! – Foarte intens, materiale si explicatii clare!”

„O experienta diferita de cele de pana acum. Legatura logica intre tot ce s-a predat m-a ajutat foarte mult sa inteleg notiuni citite si alta data dar fara sa reusesc sa le leg intre ele si retine. Acelasi lucru se aplica si metodelor grafice utilizate pe flipchart – logica vizuala! Foarte multe tips. Trainer, Ilie, stapan pe cunostinte. Argumente clare si logice pe raspunsuri. Cursivitate de-a lungul subiectelor abordate!”

„A fost o experienta foarte placuta si intensa in acelasi timp. Mi-au placut mult: energia trainerului, faptul ca a reusit sa mentina focusul grupului pe subiect si faptul ca slide-urile au fost create in timpul cursului. Trainerul a structurat foarte bine informatia si a introdus bucle de review permanent.

„A fost un curs intens in care s-a insistat mult pe intelegerea conceptelor si pe logica, iar din acest punct de vedere, aceasta abordare mi s-a potrivit foarte bine. Ma va ajuta cu siguranta in efortul de pregatire. Ritmul a fost unul alert, poate prea alert dar nu sunt convinsa ca o perioada mai lunga ar avea beneficii. Apreciez disponibilitatea de a raspunde a intrebari si indicatiile de abordare a examenului.”

„Materialele sunt de calitate (ca si continut) si ajuta foarte mult. Cursul a fost foarte bine structurat, a atins toate lucrurile majore. Ca si concluzie, un curs util, dar cu un ritm foarte mare, uneori nu am reusit sa tin pasul.”

Cursul a fost unul dintre cele mai bune, comparat cu cele la care am participat pana acum. Avand in vedere materia stufoasa nu a crezut ca dupa 5 zile voi acumula atatea cunostinte. Cursul a fost interactiv si antrenant, nu am simtit trecerea orelor. Trainerul, Ilie Dragan, demonstreaza din plin experienta in proiecte si cunostintele in materie de PM. O persoana dinamica si comunicativa. Nota 10! Metoda de predare, la inceput imi parea haotica, dar mai tarziu am inteles ce se urmarea: in concluzie metoda da rezultate – Nota 10 si pentru metoda!”

Multumim frumos tuturor, si nu uitati ca adevaratul feed-back este obtnerea certificarii din prima incercare!

Programul complet si locurile disponibile pentru urmatoarele sesiuni PMP in 2018, le gasiti aici – Program PMP 2018