PMP Exam Prep București, Martie 2022, trainer Ilie Drăgan

PMP Exam Prep București, Martie 2022, trainer Ilie Drăgan

PMP Exam PREP – un curs pentru orice fel de proiect, în orice fel de industrie! Un curs în care înveți să structurezi proiectele, să adaptezi modul livrare și coordonare specificului proiectelor. Să înțelegi managementul de proiect!

 by 

Iată ce au apreciat cursanții:

”Un curs de PMP Exam Prep foarte reușit, super trainer. Mi-au plăcut desenele pe proces, exemplele date și corelate cu real life; exercițiile cu cartonașe. Cartea PMP Exam Prep ”

 

”Foarte multă informație însă foarte bine structurată, logic prezentată, fluxuri logice. O experiență foarte utilă pentru a înțelege:

– noțiunile

– logica și interdependența între noțiuni

– structura

– cum să învățăm

Trainerul a reușit să capteze atenția prin energie, cursivitate, logică, vizual (flipchart).”

 

”Mi-a plăcut metoda de predare, a ajutat foarte mult partea vizuală. Trainerul este foarte bine pregătit, a răspuns la toate întrebările participanților ceea ce a ajutat la clarificarea/exemplificarea unor noțiuni/concepte. A fost unul dintre cele mai bune traininguri, iar trainerul a făcut diferența. Felicitări și mulțumesc pentru toată experiența pozitivă de-a lungul celor doua module.”

 

”Un curs de PMP Exam Prep, foarte bine structurat și prezentat cu explicații detaliate și la obiect. Energia trainerului  a fost pozitivă și de calitate, conform așteptărilor.

„Răspunsurile la întrebări foarte bune și clare. A fost o plăcere participarea și mă simt pregătit pentru a finaliza și cu examenul.”

 

”Cel mai bun lucru este metoda schematică de prezentare a informației din carte. Mi-a plăcut că m-a ținut focusată pe subiect.

Materialele bine detaliate, logic organizate. Poți lua un premiu pentru educație 😊.”

 

”Experiența a fost una pozitivă, cursul fiind unul interactiv cu multe exemple practice menite să ne ajute să înțelegem procesele discutate. Consider că acest curs și modul de prezentare, structura și informațiile oferite ne vor fi de un real ajutor. Ilie este o persoană entuziastă, energică, care oferă răspunsuri logice și clare. Deși toate diagramele, schemele și desenele ne-au fost puse la dispoziție, poate ar fi de ajutor să existe intr-un format electronic (pdf) pentru a putea fi vizualizate ușor.”

 

”În cadrul acestui curs de PMP exam Prep, am reușit să înțeleg structura și modul de agregare al datelor/informațiilor strict din prezentările/slide-urile făcute de Ilie. Mi-a plăcut faptul că am parcurs  întreg conținutul carții și am reușit să leg informațiile.”

 

”În cazul meu, orice apreciere asupra cursului este legată/condiționată de rezultat, respectiv luarea examenului PMP.

Metodă de predare onestă, prima părere este că timpul alocat este insuficient pentru a cuprinde toate informațiile necesare.

Trainer: dat fiind timpul alocat pentru curs, efortul a fost maxim, nu cred că se putea prezenta mai mult. Apreciere pozitivă.”

 

”Excelent! Foarte la obiect, am reușit să îmi acopăr multe lacune. Foarte bine structurat din punct de vedere al orelor. Nu aș schimba nimic la acest curs.”

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan aici