PMP Exam Prep București, Iunie 2022, trainer Ilie Drăgan

PMP Exam Prep București, Iunie 2022, trainer Ilie Drăgan

În luna iunie 2022 EDU a susținut, trainer exclusiv Ilie Drăgan a patra sesiune din anul 2022 PMP Exam Prep București

Iată ce ne-au împărtășit partcipantii la final.

 

”Un curs de PMP Exam Prep super complet! Noțiunile au fost prezentate într-un mod excelent, care facilitează sintetizarea și sedimentarea lor în cunoștințele existente.

Trainerul a folosit o metodă interactivă de predare, pe care am apreciat-o în mod deosebit cu un nivel enorm de energie,  ne-a reprodus o prezentare vizuală a noțiunilor, care m-a ajutat să am o privire de ansamblu asupra conceptelor PM. Am apreciat de asemenea analogiile cu lumea reală, precum și atitudinea deschisă și prietenoasă a trainerului.”

 

”O experiență extraordinară.

Metoda de predare impecabilă.

Materiale (carte + soft ) complete pentru aprofundarea cunoștințelor.

 Trainerul super!”

 

”La finalul celei de-a doua sesiuni, pot spune că acest curs de PMP Exam Prep, mi-a depășit cu mult așteptările cu care am venit!

Modul de predare și implicarea trainerului sunt punctul forte al acestui curs. Aș mai adăuga și numărul relativ mic de participanți (a fost suficient timp să ni se răspundă la întrebări), dar și faptul că între cele doua module a fost o pauză de o săptămână (parcă altfel s-a așezat informația).”

 

”A fost o experiență intensă, volumul de informație este mare și ritmul accelerat.

Mi-au plăcut mult toate explicațiile primite și modul gradual în care este construit cursul.

Mi-a plăcut foarte mult modul de predare și interacțiunea, clar structurat.

Având în vedere volumul informației, poate că 3 module de 3 zile ar fi mai potrivite, pentru că ar lăsa mai mult timp pentru discuții, clarificări și exerciții.”

 

”Nu am recomandări pentru îmbunătățirea metodei de predare sau a materialelor. Acest curs de PMP Exam Prep m-a ajutat să înțeleg anumite concepte mult mai bine. Materia a fost foarte bine structurată iar prezentarea a fost una interactivă.”

 

”Experiența acestui curs deschide noi orizonturi. Materia predată este una foarte vastă pentru timpul disponibil. Aici trainerul a avut un rol cheie, având foarte multă energie și o fluență deosebită în prezentarea temelor. Exemplele date au fost relevante pentru clarificarea unor subiecte și cred că sunt foarte importante.

Pregătirea pentru examen cred că implică o muncă susținuta, iar accesul în softul cu întrebări este de mare ajutor.”

 

 

Vă mulțumim pentru feedback și așteptăm vești cu privire la obținerea certificării PMP! Succes!

Următoarele sesiuni PMP Exam Prep cu Ilie Drăgan aici