PMP Exam Prep Septembrie Bucuresti_Metoda completă RITA_ Ilie Drăgan

PMP Exam Prep Septembrie Bucuresti_Metoda completă RITA_ Ilie Drăgan

Saptamana trecuta am finalizat cursul de pregatire PMP grupa Septembrie Bucuresti. A fost o experienta foarte placuta, provocatoare si plina de satisfactii, pentru ca, pe de o parte, suntem absolut siguri ca pana la finalul anului participantii isi vor obtine certificarea PMP, iar pe de alta parte, iata mai jos raspunsurile lor, la intrebarea „Ce v-a placut la curs? Cum descrieti experienta?”

Cel mai bun curs la care am participat. Modul de predare a reusit sa ma faca sa inteleg logic foarte multe din intrebarile pe care le avem in legatura cu project management.”

„Voi incerca  sa ii fac pe colegii mei sa inteleaga cum ar trebui procedat in cadrul proiectelor viitoare. Pe viitor acest curs si certificarea PMP sper sa ma ajute sa imi deschid alte oportunitati in cariera.”

O experienta placuta. Un curs bine organizat si un trainer cu o strategie de lucru foarte buna. Aplicabilitate PMI vs real life projects.”

Foarte buna experienta! Am fost impresionat de faptul ca am folosit flipchart si ca toata materia a fost proiectata in grafice/desene, care sunt mult mai usor de inteles si retinut.”

A fost foarte bine sa ne provocati sa ne dam cu parerea cum se fac anumite lucruri, folosind exemple cu care sa ne confruntam in viata de zi cu zi. ”

„Un curs foarte bine structurat si complex unde au fost descrise in detaliu toate aspectele legate de un proiect. In urma cursului am dobandit cunostinte noi ce vor fi implementate si in proiectele pe care le conduc.”

„Pe langa procedurile implementate de compania la care lucrez, voi implementa abordarea cursului in special pe parte de riscuri si procesul de executie si control.”

Structura, logica, dinamism!

Intensa si orientata pe examen. Multe exemple din proiecte reale.”

„Foarte buna. Mi-a placut ca s-a urmarit explicarea proceselor nu definitii, inputs & outputs (asa cum am avut parte anterior la un alt curs de PM Exam Prep la alta companie).  Am apreciat raspunsul la nelamuririle intalnite pe parcurs.”

„Un curs care ajuta sa intelegi functionalitatea la nivel global despre PM. Un curs structurat foarte bine, comparativ cu cantitatea de informatii. Interactiv . Voi reorganiza departamentul! ”

Structurat si explicat logic.

” M-a ajutat la structurarea notiunilor si implicit la intelegerea detaliilor.  Mi-au placut raspusurile primite pentru clarificarea notiunilor!”

Urmatoarele sesiuni PMP aici PMP Calendar 2017