Cum a fost – PMP EXAM PREP București 3-7 decembrie 2018 „A fost o experienta extraordinara. Pregatirea trainerului, organizarea, structurarea informatiei au fost impecabile.”

Cum a fost  – PMP EXAM PREP București 3-7 decembrie 2018 „A fost o experienta extraordinara. Pregatirea trainerului, organizarea, structurarea informatiei au fost impecabile.”

Cum apreciati experienta cursului PMP Exam Prep, metoda Rita Mulcahy, trainer Ilie Dragan?

„Cursul PMP Exam Prep a fost foarte interactiv, m-a ajutat mult sa-mi structurez informatia. A fost un curs de structura pentru mine mai mult decat de content. Multumesc frumos!”

„A fost o experienta extraordinara. Pregatirea trainerului, organizarea, structurarea informatiei au fost impecabileTrainerul foarte bine pregatit, foarte explicit. A raspuns oricarei intrebari adresate de catre cursanti, adaptand raspunsul in functie de contextul/domeniul de activitate al fiecarui cursant. Atitudinea, energia pozitiva, deschiderea trainerului au fost extrem de motivante. Cartea– personal o gasesc ca fiind destul de greu de parcurs continand pasaje de text mult prea lungi. Metoda de predare – excelenta. Foarte bine structurate informatiile si foarte ok sintetizate. Usor de urmarit, reusind sa mentina atentia si interesul cursantilor la nivel inalt.”

„Este cu siguranta cel mai intens curs la care am participat. Apreciez faptul ca s-au discutat conceptele si mai de baza (pe care probabil trebuia sa le stiu deja…). Acest curs mi-a oferit un overview foarte bun si ma ajuta sa plasez intr-un mod foarte logic toata informatia pe care o sa trebuiasca sa o invat. Cu siguranta nu as fi reusit sa ma pregatesc pentru examen fara acest curs.

„Pe scurt, extraordinara! Ilie este un trainer cu skill-uri optime pentru acest gen de curs si specializare.

Totul s-a desfasurat peste asteptarile mele. Cu siguranta, pe viitor, voi dori sa ma inscriu pentru alt curs, alta specializare. Multumesc pentru knowledge!”

„Un curs bine structurat, logic si explicativ. Focusul pe aspectul visual ajuta farte mult. Referitor la imbunatatiri, poate multe dintre exemple pot fi corelate cu industriile din care provin colegii ce au adresat intrebarea astfel incat viteza de intelegere sa creasca. Multumesc!

Cursul PMP exam Prep a meritat din plin efortul!

Voi recomanda acest curs si altor persoane interesate. Am apreciat:

  • abilitatea de comunicarea si prezentare a trainerului
  • implicarea trainerului, inclusiv consultant pre-inregistrare curs
  • Prezentarea vizuala a cursului

Recomand impartirea cursului in doua etape avand in vedere nivelul de informatii”

„O saptamana incredibil de frumoasa. Multe informatii, multa atentie, oboseala dar in final extraordinara!

O experienta unica. Cursul a fost foarte concentrat si aplicat, dar am avut norocul sa avem un trainer exceptional. Pe langa faptul ca Ilie  este un traner exceptional si a dat dovada de o mare capacitate de a transmite informatia, si metoda lui este una extrem de eficienta. Multumesc Ilie, Multumesc echipei EDU!”

„Incredibly helpful, thank you!!! Best trainer ever!”

„METODA de predare PMP Exam Prep a lui ILIE:

-fantastica, pune accent pe visual, very good!

– foarte structurata informatia, prezentata organizat

Cartea PMP, greu de carat, greu de citit in autobuz. Varianta online ar functiona mai bine pe telefon 🙂

Multumesc!”

„Informatia a fost foarte bine structurata si prezentata. Totul a avut coerenta si fir logic.

Trainerul a predat cu pasiune, toti participantii au fost implicati in discutii. Foarte folositoare au fost exemplele si discutiile situationale.”

 

„Trainer – foarte implicat si dedicat, felul in care s-au explicat procesele a fost logic si usor de inteles. Keep going!!! Cursul – cel mai intensiv curs la care am participat, dar folositor si logic.”

„A fost extraordinar sa vad cum activitati pe care le execut zilnic au o corespondenta in teorie si care sunt diferentele intre ce fac si aceste concepte. Sunt profund interesat sa vad cum as putea sa-mi imbunatatesc performantele ca PM si cum pot sa imbunatatesc rezultatele echipei folosind ce am primit la acest curs. Multumim lui Ilie pentru modul implicat si direct in care ne-a transmis toate aceste informatii, as reveni oricand cu placere la un curs tinut de el”

„Experienta a fost placuta, cu un curs cu foarte multe referiri la exemple concrete:

+ Grafice – foarte ajutatoare

+ punctualitate

+ structura in prezentare

+ feedback instant

O idee de improvement: posibilitatea de a introduce suporturi de curs: ex.de documente din PMP.”

Multumim tuturor!

Calendarul complet al cursurilor PMP Exam Prep,  cu trainer Ilie Dragan, in anul 2019, se gaseste aici.

 by  cu