PMP Exam Prep 11-15 Decembrie – „O experiență unică!” #ritamulcahy #iliedragan #pmpdinprima

PMP Exam Prep 11-15 Decembrie – „O experiență unică!” #ritamulcahy #iliedragan #pmpdinprima

Experienta a fost chiar extraordinara. Mi-a placut modul de predare, interactiv, fara “Power Point” ci direct pe subiect. Chiar daca, teoretic, este focusat pe “Examen”, modul de prezentare al conceptelor a fost direct pe ce inseamna Project Management. Trainerul la fel, extraordinar, foarte bine pregatit, cu un mod de predare care nu te plictiseste, nici macar dupa 6-8 ore. Chiar a fost trainingul la care nu stiu cand a trecut saptamana. Materiale super OK. Multumesc pentru experienta!

„Am avut o experienta care a corespuns asteptarilor mele cu privire la curs. Mi-am lamurit neclaritatile aparute pe parcursul procesului de invatare. A fost un proces experential, pozitiv si dinamic, care a facilitat acumularea de noi informatii. Formula de curs a fost una foarte potrivita, nu am sugestii de imbunatatire.

Felicitari, Ilie, pentru o experienta buna! Multumiri!”

Trainerul are o tehnica foarte buna de predare, continut clar, concis, explicat foarte bine. Cartea Pmp Exam Prep – o provocare insa mandatory pentru a putea intelege notiunile. De imbunatatit, durata cursului >5 zile pentru a oferi posibilitatea sa acordam mai mult timp notiunilor cheie. Multumesc pentru timp si efort!

„The best! Trainer foarte bun, explicatii din viata reala, cu multe exemple si notiuni fundamentale prezentate astfel incat sa intelegi. Foarte bune materialele care explica notiunile din PMBOK.”

„Ce mi-a placut: Stil logic si structurat de predare – TRAINER ; Suport pentru fiecare intrebare – TRAINER Energie si atmosfera degajata in timpul cursului – TRAINER; Material suficient, foarte bun soft-ul de testare PM FasTrack– MATERIALE; Pozitivism, experienta, rabdare – TRAINER;  Multumim!”

Curs pe Fast Forward dar foarte bine structurat. Trainerul a reusit sa ne tina in priza datorita modului de predare care a fost unul activ si participativ. Cartea foarte usor de citit =”mura in gura”!”

„Acest curs mi-a oferit o experienta noua privind formarea profesionala la un nivel inalt. Mi-au placut metoda de predare si explicatiile.”

Cel mai intens curs la care am participat pana acum! Am inteles foarte multe lucruri, Ilie m-a ajutat foarte mult si sincer imi pare rau ca s-a terminat.

A fost o experienta unica!

Ilie este un foarte bun comunicator, explica foarte bine termenii si este foarte, foarte bine pregatit!! Sper sa ne vedem si la alte cursuri! Multumesc frumos pentru tot!”

„Foarte practica si logica abordarea si metoda de predare.

+ Incurajare open discursions si intrebari de la participant;

+ Focus pe explicarea mecanismului de invatare;

+ Suport post training pentru aplicatie si pregatire pentru certificare;

+ Materiale sintetizatoare;

Ilie este energic, smart, linked to reality”

„Prezentarea a fost realizata fun, mod coerent, un mod prin care se fixeaza foarte multe informatii. In orele de curs am inteles si reusit sa imi structurez foarte bine procesele si modul de interactiune ce trebuie folosit in gestionarea proiectelor de nivel macro, la fel ca si modalitatile de invatare. Multumesc foarte mult domnului Ilie pentru aceasta saptamana!”

„Prezentare exceptionala, trainer talentat, a insistat pe key-issues. Interactiune permanenta cu sala, clarificarea intrebarilor in timp real. Multumesc!’

Curs foarte bine structurat; Materie condensata, informatii suficiente; Trainer – prezentarea materiei a fost exact asa cum a trebuit pentru a pleca cu maximum de informatii de la curs. A reusit sa ne tina atenti si activi pe toata durata cursului.”

„Metoda de predare, interactivitate, simtul umorului, pe scurt excelent – TRAINER; Minus – Nu exista!”

„Un curs antrenant in urma caruia nivelul de energie si dorinta de a aprofunda temele abordate au fost maxime. Mi-a placut metoda de predare fara slide-uri bazate pe scheme logice care sunt “create” in timpul expunerii impreuna cu participantii la curs. Mi-a placut de asemenea felul in care cantitatea mare de informatie din manual a fost comprimata in cateva scheme relevante pentru fiecare grupa de procese sau knowledge area. Energizanta toata prestatia trainerului incepand cu ziua 1 pana la final. Exemple relevante, accent pus pe intelegerea logica a conceptelor prezentate. Materialele: cartea PMP, Jump start foarte bine structurate , mult mai usor de inteles dupa curs.”

” Mi-a placut metoda de predare. Fara multe Ppt-uri am putut asimila mai bine. Materialele foarte bune, insa nu prea am reusit sa le parcurg. Insa jump start-ul mi se pare genial , mai ales daca il mai parcurgi pe masura ce asimilezi informatia la curs sau dupa finalizarea cursului.”

Trainer foarte bine pregatit, mi-a placut mult ca nu s-au folosit slide-uri (cateva doar). A reusit sa creeze o dinamica interesanta. Metoda de predare care nu se bazeaza pe memorizare si care se bazeaza pe intelegerea proceselor din management. In concluzie, un curs unic, care merita tot timpul si banii. Multumesc Ilie!”

” Excelent! Mi-a placut metoda de predare a lui Ilie care a fost una focusata si detaliata care m-a ajutat foarte mult sa inteleg materia la nivel High level. Multumesc!”