Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti, IULIE 2018 – „Cel mai intens și cel mai util training la care am participat până acum.”

Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti, IULIE 2018 – „Cel mai intens și cel mai util training la care am participat până acum.”

Cu mare satisfactie am incheiat si sesiunea PMP Exam Prep Bucuresti Iulie. Cursantii ,foarte determinati, au repectat programul de pregatire discutat si au citit cartea PMP Exam PREP RITA 9 inainte de curs. Acest fapt a determinat discutii  foarte aplicate despre topicuri si notiuni dificile in contextul examenului PMP. Si de aceasta data industriile pirncipale au fost prezente : IT, Telecom, Dezvoltare Software, Constructii, Medicina si  Banking . Au fots prezenti corporatisti, freelanceri, antreprenori, toti purtati de dorinta de a-si face viata mai usoara in proiecte! Mai jos veti regasi cateva dintre gandurile lor, exprimate la finalul primei etape de pregatire! Simularea PMP din ultima zi a permis tuturor sa inteleaga ce au de facut si unde sunt punctele slabe!

“Pentru mine personal cursul de PMP Exam Prep, a adus multe clarificări în tot ce înseamnă gestionarea proiectelor și în special în funcționarea proceselor în organizație. La curs am venit cu experiență în coordonarea proiectelor însă într-o săptămâna am înțeles că multe lucruri le făceam greșit iar multe lucruri mi-au fost clarificate și înțelese de ce mi s-au întâmplat.

„Cursul PMP a fost bine structurat, dar și foarte intens, cuprinzând tot materialul de pregătire pentru examen. Trainerul a fost unul foarte profesionist, răbdător, intervenind și clarificand atât cât a fost necesar. Recomand și altor colegi acest curs , nu neapărat dacă vor să devină PMP.

“Informațiile oferite în cursul de pregatire PMP acoperă toate activitățile și descrie toate situațiile pe care le-am întâlnit în viață reală că Project Manager. Conține elemente vitale pe care toți PM ar trebui să le cunoască indiferent de mărimea proiectelor pe care le execută. Prezentările și explicațiile primite la curs clarifica informațiile prezentate în PMBook. Stilul de predare al trainer-ului menține atenția cursanților, exemplele oferite din real-life ajută la fixarea informațiilor acumulate.”

“Un curs foarte bine structurat care a reușit să îmi clarifice foarte multe informații într-un timp scurt.!

„În urma cursului am reușit să îmi evaluez nivelul la care mă aflu, să îmi dau seama ce anume trebuie să îmbunătățesc la mine din punct de vedere ca sa pot trece cu bine peste acest examen și motivația să încerc să îl dau mai devreme decât am planificat.”

Trainerul a reușit să mă țină atentă, deși cursul a fost foarte intensiv.”

“Experiență este foarte bună deoarece îți schimbă unghiul de a vedea lucrurile în viața reală.Ț

Modul de a prezenta lucrurile din cartea PMP Exam PREP cu ceea ce s-a predat la curs este formidabil.

Trainerul este unul cu o atitudine pozitivă și explicit în totul inclusiv modul de a preda.”

 

“Un curs excelent unde s-au limpezit multe necunoscute în funcția de PM. Organizarea unui șantier mare .

„5 zile intensive au lămurit o carte de 650 pagini.”

Răspunsurile PM și obligațiile în relațiile de muncă s-au clarificat numai în 5  zile.

Trainer: Excelent, no comments! Felicitări!”

“Experiență extraordinară, un curs extraordinar de bine structurat, foarte bine prezentat într-un mod interactiv care a menținut interesul tuturor pe parcursul a 8 ore.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că informația prezentată mi-a permis să îmi structurez toate informațiile pe care le cunoșteam într-un mod logic.

Conceptele au fost foarte bine explicate și au umplut lacunele pe care le aveam.

Gradul de interacțiune din cadrul cursului a fost mare, permițând fiecărui participant să își aducă contribuția sau să pună întrebări ajutătoare pentru knwoledge-ul lui.

Mulțumesc pentru această săptămâna și pentru informația prezentată.”

 

“Cel mai intens și cel mai util training la care am participat până acum. Metoda de predare m-a făcut să îmi pot structura informațiile în așa fel încât să aibă sens. Trainer-ul – Genial!”

 

“Ritm alert, aplicat focusat pe zone cheie, adresat persoanelor cu experiență; Am apreciat modalitatea logică de prezentare și ajutor în a fixa conexiunea logic și visual prin desene; Exercitiile aplicate/ intense.”
“Consider că a fost un curs util, benefic și foarte de ajutor pentru mine. Am rămas impresionată de predarea schematica, nivelul de cunoștințe ridicat pe care l-am acumulat și faptul că am înțeles tainele PM-ului.

Recomand cu mare încredere EDU și implicit îl recomand pe Ilie, îi mulțumesc pentru această experiență minunata și abia aștept să ne revedem :).

De îmbunătățit? Nimic, totul a fost la superlative :).

PMP Exam PREP – KEEP UP THE GOOD WORK!

“Sunt foarte mulțumit de curs și de modalitatea de predare și de a structura informații din partea lui Dl Ilie Drăgan.

Viziunea mea asupra multor aspecte din viața profesională cât și personală a fost schimbată în cel mai bun sens.

Nu văd nici un punct de îmbunătățire.

Apreciez foarte mult timpul și efortul pus din partea dlui Drăgan.”

 

“Unul din cele mai bune cursuri la care am participat. Mi-a plăcut cum este structurat, logic, cu explicații foarte multe și exemple din realitate. Mi-am dat seama de rolurile pe care trebuie să le aibă resursele (mai ales cele umane) într-un proiect, logica organizării unui proiect și rolul meu ca și project manager.”

Ilie a fost foarte energic, deschis, cu explicațiile și răspunsurile pline de informații.”

„Mulțumesc pentru o săptămâna extraordinară!”

Experiență foarte utilă. Structurarea informației. Organizarea trainerului. Entuziazmul trainerului. Pregătirea trainerului.” Pentru mine (<experiență) ar fi fost util un ritm mai lent de predare care poate ar implica o durata mai mare a cursului având în vedere volumul de informații prezentat.”

 

“Nota 10!  Să NU faceți niciodată traininguri cu slide-uri, power point, căci vom adormi în sala.”

Trainerul profesionist și a răspuns la absolut toate întrebările noastre.

ILIE, YOU ROCK!!!”

“Experiența oferită de acest curs este una pozitivă.

Sunt mulțumit cum s-a desfășurat acest curs, toate subiectele abordate au fost tratate cu răspundere și seriozitate astfel încât cursanții să înțeleagă și să rămână cu multe informații.”

Vă mulțumim pentru feedback, succes la examen și așteptăm vești despre obținerea certificării PMP!

Programul PMP Exam Prep pe 2018 si 2019 aici 

  by