PMP Exam Prep Cluj Aprilie 2019

PMP Exam Prep Cluj Aprilie 2019

Cum apreciati experienta cursului PMP Exam Prep cu EDU?

 Un curs foarte solicitant, logic si clarificator, care te forteaza sa-ti depasesti limitele.

Trainer-ul peste asteptari, profesionist cu simt practic.

un curs interactiv si dinamic  in care reusesti sa faci conexiuni intre informatiile transmise si cele practice intalnite ca project manager.

Modul de predare este reusit, te tine focus pe subiect. Foarte mult mi-a placut parte de exercitii, probabil ca daca timpul ar permite s-ar putea implementa mai multe astfel de exercitii.

Mi-a placut, am reusit sa inteleg imaginea de ansamblu/ modul in care se integreza toate informatiile si sa faca mai accesibila abordarea in invatare a cartii/manualului Ritei.

Modul de abordarea a cursului nu simt ca ar avea nevoie de imbunatatiri.

A fost un training foarte solicitant si intens ce a trecut printr-un volum urias de informatie. Ilie a facut ca acest curs sa poata fi digerat mai usor prin calitatile sale de exceptie ca si trainer.

S-au parcurs cele mai dificile aspect din Exam in perioada de dimineata cand capacitatea de concentrare a fost maxima ceea ce a fost un lucru foarte bun.

Un curs intens, foarte bine structurat. E util nu doar pentru examen ci si pentru activitatea de birou. Apreciez faptul ca interactiunea si suportul nu se opresc odata cu terminarea cursului.

Cursul este cel mai intens la care am participat, conexiunile s-au facut rapid si asa au ramas pe parcursul a 5 zile.

Cel mai mult mi-a placut modul in care Ilie a reusit sa combine informatia intr-un mod cat mai interactiv, elaborat si logic. S-a pornit de la bigh level spre particular/detaliat atingand in 4 zile jumate toate topicele.

 

Ce ati apreciat in mod deosebit la acest program de pregatire PMP Exam Prep?

Mi-au placut dinamismul si structura foarte logica, modul interactiv de prezentare si pregatirea trainer-ului.

Materialele excelente (carte RITA) si metoda vizuala/grafica la flipchart mai eficienta decat alte metode (pe calculator).

Multumesc trainer-ului pentru implicarea de care da dovada  si de dorinta de a clarifica lucrurile.

Training-ul cu Ilie Dragan pentru certificarea PMP este  cea mai buna alegere.

Trainerul+modul de desfasurare al cursului (aptitudinile) au transformat cursul intr-o experienta foarte utila si placuta.

Comunicarea cu trainerul; maniera de abordarea cursului; metoda de predare – metoda vizuala (grafica) da rezultate foarte bune.

Cantitatea de informatie suficienta + cartea PMP Exam Prep cu procesele explicate in detaliu.

Cursul a fost foarte intens, dar pe subiect. Am reusit sa imi pastrez concentrarea pe tot parcursul cursului datorita trainerului si modului de predare.

Pauzele sunt foarte bine intercalate, astfel ca nivelul de concentrare nu scade. Cel mai mult mi-a placut structura cursului, cu explicatiile care decurg una din alta si faptul ca nu am avut timpi morti.

Cursul este unul structurat, concentrat, mult material sintetizat intr-un mod accesibil. Dupa o saptamana de curs pot spune ca lucrurile sunt mai bine diseminate si mi-am refacut structura dupa care lucrez.

Ca si metoda de predare nu as schimba nimic. Pentru mine a fost o experienta pozitiva si care mi-a largit viziunea asupra activitatii de project management.

Ce cred ca este util, de mentionat la alte cursuri: schitele sa fie facute pe foaia stanga, cu explicatii pe foaia din dreapta (cel putin eu asa am facut si mi s-a sedimentat mai bine informatia) toate acestea din perspectiva studentului 😊

Multumesc tare mult pentru tot! Experienta atat in privinta trainerului cat si a materialelor este de nota 10.

Trainer: -structurare foarte buna (vizuala) a materiei

-iti mentine interesul treaz de la inceput pana la sfarsitul programului

-ritm alert de predare (te mentine concentrata 100%)

-pro-activitate si atentie la detaliu.

 

Sesiunile PMP Exam Prep EDU 2019 aici