Cum a fost – PMP Exam Prep Cluj, Martie 2018 – Trainerul a fost super “engaged”! Nu am emotii legate de examen!

Cum a fost – PMP Exam Prep Cluj, Martie 2018 – Trainerul a fost super “engaged”! Nu am emotii legate de examen!

„Cursul pregatitior PMP a fost foarte folositor si trainerul a fost de calitate. Trainerul a reusit sa ne faca sa intelegem nu numai materia predata dar si nivelul actual si necesarul de pregatire. Predarea  la inceput a proceselor este foarte utila, pe parcurs au fost explicate notiunile.”

„PMP Exam Prep Course – a fost o experienta interesanta. A fost unul dintre cele mai bune training-uri la care am participat. Ca metode de imbunatatire ar fi: un echilibru intre folosire diagrame si test in curs. In acest curs s-au folosit foarte multe diagrame, desene. Trainerul este ceea ce trebuie :). Ca si materiale, au fost suficiente si concludente.”

„Ca overall feedback, experienta a fost una foarte buna. Cred ca este unul dintre cele mai eficiente cursuri la care am participant  (poate un alt exemplu este doar un Empretec)

+ informatiile au fost prezentate logic

+apreciez ca nu s-a pierdut timpul cu discutii interminabile sau opinii personale ale cursantilor”

„Cursul PMP Prep s-a dovedit a fi unul foarte util. Stilul de prezentare este unul care iti capteaza atentia. Modul de organizare in etape, pauzele planificate “ exact cand trebuie” Prezentarea metodologiilor din mai multe perspective. Acoperirea materialelor din Exam Prep. Metodele de verificare pe parcurs “ gimnastica mentala”.”

 

„Trainer: – foarte buna organizare a training-ului. Materia foarte bine structurata si prezentata . Deosebita pregatire in domeniu, a facut fata excelent provocarilor cursantilor. A fost o reala placere pentru mine participarea la acest curs datorita lui Ilie, caruia ii multumesc. Materiale: foarte ok, mi-ar placea insa sa existe si varianta PDF (ca si improvement) ”

„Metoda de predare: foarte buna. Prezentarile/schemele facute de Ilie, m-a ajutat foarte mult sa inteleg inclusiv cartea Ritei. 🙂 Conclusion: Keep up the good work ”

„M-a ajutat mult, mi-a structurat foarte bine informatiile si scheletul. Foarte intens si cuprinzator, trebuie sa fii foarte concentrat si present. Ilie a facut excelent faptul ca ne-a tinut antrenati, focusati si pe linia cursului fara deraiari majore. Ma bucur ca a fost pe whiteboard si nu slideuri, a fost foarte ajutator asta.”

„PMP experience” – peste asteptari!

„Experienta PMP Prep foarte buna si folositoare; Foarte dinamic si am fost “tinuti in priza”; Exemple foarte bune si realiste; Trainer deschis la intrebari si cazuri; Accentuare pe diferente, modalitati de retinere, tips&tricks; Grupul a fost condus foarte bine, cu toate parerile diferite si diverse comentarii.”

„+ Sinteza topicelor; +Desenele/schemele; +raspunsurile trainerului la challenging questions ”

„Per total o experienta foarte placuta, un curs foarte bine structurat, logic si un trainer profesionist. Mi-a placut in mod special ca nu s-a facut abatere de la subiectul principal de discutie si nu s-a permis interventia nefolositoare a membrilor participanti. Cursul a fost de mare ajutor in sintetizarea si structurarea materiei.”

„Foarte utile discutiile si exercitiile in contextul examenului PMP; Informatie multa dar foarte bine structurata de trainer; Ca si material, Rita Book, foarte utila; Overall feedback: 9/10; Metoda de predare foarte eficienta.”

„A reusit sa transmita o cantitate semnificativa de informatie in timp scurt mentinand atentia pe durata celor 35 de ore ce nu era posibil cu o prezentare ppt.”

„Mi-a placut foarte mult modul de prezentare! Foarte buna abordarea, chiar am invatat lucruri. Trainer foarte activ, dinamic cu un mare plus, nu a deviat de la subiect. Mi-a placut enorm ca am primit cartea PMP Exam Prep inainte de curs. Poate ar trebui sa va extindeti sau cel putin eu nu stiam despre compania dumneavoastra, dar nu regret ca v-am ales,  modul de predare foarte bun. ”

„Sunteti foarte buni! Ar trebuie sa va extindeti”

„Mi-a placut faptul ca a fost interactiv. Dinamica cursului ne-a tinut in priza. Foarte buna structura a cursului. Metoda de predare mai eficienta decat cea din slide-uri. Mi-ar fi placut sa parcurg inainte cartea si sa clarific notiunile in cadrul cursului.”

„Materialul suport a fost foarte util. „Structura trainingului a ajutat mult, recomandarea ca pe viitor sa isi aduca oamenii creioane colorate. Foarte multumit de saptamana aceasta :)”

” Trainer: A reusit sa ne tina conectati la subiect;  Metoda de predare: Foarte OK. Mi-a permis sa iau un rezultat bun la simulare desi nu am citit nimic inainte sau pe durata desfasurarii cursului.!!”

„A fost o experienta foarte buna, mi-a placut foarte mult modul de predare al trainer-ului. Informatia o fost foarte bine structurata, trainer-ul a tinut clasa in priza, nu am avut senzatia ca ma plictisesc, ca la alte cursuri. Este un curs foarte util pentru examen.”

Programul PMP Exam Prep pe 2018 aici