Cum a fost – PMP Exam PREP Cluj Napoca, IULIE 2018 „Training în care primești răspuns la orice întrebare!”

Cum a fost – PMP Exam PREP Cluj Napoca, IULIE 2018 „Training în care primești răspuns la orice întrebare!”

În perioada 16-20 iulie s-a desfășurat sesiunea de vară ” PMP Exam PREP Cluj”, care a reunit specialiști în management de proiect din industria de software, computer science, automatizare, industria educațională și cea extractivă. A fost o săptămâna perfectă, în care am reușit să acoperim tot ce trebuie să știe un participant care se pregătește să obțină certificarea #PMPdinprima. La final am setat obiective și cum trebuie să ne pregătim pentru certificarea PMP. Am încercat să identificăm oportunități de îmbunătățire atât ca tehnică de predare cât și conținut. Feedback-ul primit pentru curs, ne motivează și confirmă că suntem pe drumul cel bun. Iată câteva dintre ele:

Trainer perfect pregătit să răspundă la orice întrebare. Informația structurată și prezentată prin toate metodele necesare.”

„Foarte bune exercițiile!”

Training ce conține suport chiar și după training, pentru certificare. Planning/pushing din partea trainerului pentru obținerea certificării.”

„Volumul de informație ar necesita mai mult timp (6 zile). Parcurgerea conținutului din cartea PMP EXAM PREP trebuie să fie obligatorie pentru prezentarea la curs.”

„Pe o scară de la 1-10 aș nota cursul cu 9. Multe informații noi transmise. Mi-a plăcut metoda de a transmite informațiile. Poate mai multe exemple practice ar fi benefice pentru înțelegerea noțiunilor.”

Cursul PMP cât și trainerul au oferit un suport informațional peste așteptările mele. Cursul a fost concis, la subiect, bine documentat și foarte bine explicat.

Ilie are capacitatea de a comunica repede și concentra tot rezumatul de info necesare înțelegerii la nivelul avansat a cursului PMI cu accent pe capitolele importante obținerii examenului.”

Pot recomanda atât cursul de PMP cât și în special pe Ilie pentru următoarele traininguri.”

„Experiența oferită foarte bună! Modul de predare și explicarea foarte bună. Bun specialist și materiale suficiente.”

PMP un curs foarte interesant, cu foarte multe noțiuni noi, care datorită unui mod impecabil (fără exagerare) de structurare și prezentare a putut fi înțeles.”

Cursul PMP Prep a fost atractiv, modul de prezentare făcând că atenția să fie distribuită numai la informațiile prezentate. Acest lucru a făcut ca dintr-un volum mare de informații noi să poată fi asimilate cât mai multe. O traducere a cărții în limba română ar fi foarte utilă pentru însușirea termenilor specifici.”

Curs interesant, cu multe noțiuni pentru domeniul în care activez. Locația OK.

Trainer OK, foarte bine pregătit, cu abilități de pedagogie (captează atenția, explică, pune întrebări, insistă pentru a fi înțelese noțiunile).

Cartea PMP Exam Prep bine structurată, oferă posibilitatea verificării cunoștințelor prin seturile de întrebări de la sfârșitul fiecărui capitol.

Trainer foarte bine pregătit. Foarte multă informație în timp scurt. Mi-au placut practicarea de întrebări și răspunsuri conform examenului, și dezbaterea lor în timpul ședințelor de învățare – Exemple practice.”

Experiența EDU se poate descrie ca și una benefică pentru procesul de învățare, pentru obținerea certificării PMP. A fost un training foarte bine structurat și interactiv.”

 

„Cred că unul dintre cele mai intense cursuri la care am fost vreodată. M-a ajutat să îmi clarific noțiunile de baza PMP și să descopăr unde trebuie să insist și ce noțiuni se regăsesc în experiența de până acum.

Nu am nicio sugestie pentru îmbunătățire.”

Cursul a fost extrem de eficient și plăcut. Mi-a plăcut că s-au făcut planșe în timpul discuțiilor. Informația a fost structurată și reluată sub diferite unghiuri, cu fiecare reluare a fost îmbunătățită în conținut. Ca și îmbunătățire,  personal ca element ajutător  ar putea fi referirea la secțiuni specifice din PM Book.

„Mi-a plăcut că nu s-a “teoritizat”excesiv și s-a axat pe latura practică a informațiilor. Mi-a plăcut că trainerul a dat dovadă de seriozitate atât în tratarea subiectului cât și a participanților la training. Că ne-a setat un ritm suficient de alert că să ne țină ocupați și ne-a și “push” limits astfel încât participarea să fie proactivă.”

Va mulțumim pentru feedback-ul oferit, vă dorim succes și așteptăm vești despre obținerea certificării PMP din prima încercare!

 by 

Programul următoarelor cursuri PMP EXAM PREP, îl puteți găsi aici