Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti, Octombrie-1 2018 „“Foarte bun cursul, detaliat, multă informație, multe tips&tricks, bine structurat pe zile/pe ore.”

Cum a fost la PMP Exam PREP Bucuresti, Octombrie-1 2018 „“Foarte bun cursul, detaliat, multă informație, multe tips&tricks, bine structurat pe zile/pe ore.”

Prima grupa de PMP EXAM PREP din octombrie a grupat specialiști din Telecom, industria extractivă, publicitate, marketing , dezvoltare software si banking. Ne-am simțit foarte bine și suntem încrezători că va dura foarte puțin până când vom reveni cu detalii despre cum și-au obținut certificarea PMP.

 A fost o plăcere să-l avem  ca trainer pe Ilie!

„Energia și modul lui de a înțelege problemele ridicate cât și modul de a-și ajusta informația și mesajul în funcție de audiență au ajutat la transferul de informație.

Pot spune că este de departe unul dintrei cei mai buni traineri cu care am interacționat.

Modul de predare – A fost că o gură de aer proaspăt într-o mare de cursuri ținute de traineri cu ppt și informație dată de-a gata.

Overall, aveți votul meu de încredere și sper că voi mai avea ocazia să primesc un training oferit de Ilie.”

“A fost o experiență deosebită cum speram să fie, deși recunosc, am avut îndoieli la început. Ilie este un trainer foarte bun și reușește să capteze și să transmită informația într-un mod foarte eficient. Mă bucur că am ales acest curs și am apreciat în mod deosebit forma de prezentare a cursului (slide-uri făcute on the fly).

Nu știu ce ar putea fi îmbunătățit…

Felicitări!”

Curs structurat. Pune bazele abordării PMP. Interactiv. Trainer-ul deschis la întrebări”

Experiență de la cursul de PMP Exam Prep a fost cu adevărat formidabilă, de-a lungul întregii săptămâni m-am simțit că și cum aș fi luat steroizi de Project Management, foarte mult Knowledge structurat împreună în sala de curs și totul în ritm dinamic și alert.

Trainer-ul îl cunosc de la cursul de PM Fundamentals și îl prețuiesc de atunci – cunoscând-ul pe el, precum și metoda de predare a fost un factor decisiv în urmarea acestui curs.

Abia aștept să iau certificarea de PMP și să revin la cursul de ACP și Risk Management.”

Cursul mi-a plăcut, metoda de predare structurată.

A fost foarte interesant și nu m-am plictisit.

Trainer – foarte OK, este prima dată când particip la un curs fără pp”

A fost o săptămâna interesantă, iar în fiecare zi de curs s-au clarificat concepte importante pe care le-am parcurs dar nu neapărat le-am și înțeles când le-am citit.

Super trainer! 🙂 mi-a plăcut metoda de predare cu flipchart/fără slide-uri ppt pentru că a făcut ca totul să fie mult mai interactiv. Trainer-ul m-a ajutat să pun în cuvinte mai simple conceptele complexe din carte.

PMP Exam Prep mi se pare o carte dificilă prin prisma cantității de informație din interior, dar încă o dată, metoda de predare cred că face diferența între a o înțelege sau nu.

Ne revedem la următorul training! :)”

Trainer –  aș recomanda acest training și altor persoane interesate de acest curs tocmai datorită calităților/capabilităților trainer-ului de a prezența conceptele, datele, informația.  Foarte energic și motivant. Extrem de bine structurat în idei. Carismatic și ușor de urmărit”

Mi-au plăcut  Modul de predare,  Trainer – knowledge sharing method”

Foarte bun cursul, detaliat, multă informație, multe tips&tricks, bine structurat pe zile/pe ore.

Trainer-ul bine pregătit, friendly, a avut răspunsuri și exemple la orice întrebare venită din sală.

Metoda de predare fără slide-uri perfectă pentru a nu pierde focus-ul participanților.

Materialele – foarte bune, mai ales notițele de la curs.

Trainer-ul este experimentat, răspunde și clarifica orice întrebare. Poate mai mult timp alocat acestui curs ar ajuta cursanții pentru info sau lămuriri suplimentare.

Aș recomanda!”

A fost o săptămână foarte instructivă, am învățat foarte multe, informații legate de PMP într-un mod deosebit de structurat care îmi oferă o imagine de ansamblu privind cam ce trebuie să învăț pentru a trece examenul.

Mie cel mai mult mi-a plăcut modul de prezentare grafic pentru fiecare arie prezentată. Foarte clar, cu multe exemple din viață reală, care m-au ajutat să înțeleg noțiunile noi asimilate.”

Experiență foarte plăcută, mi-a plăcut în mod special modalitatea de predare, care te ține atent. De asemenea, trainer-ul foarte bine pregătit în ceea ce privește și timpul și materia pe care a trebuit să o acopere dar și în ceea ce privește interacțiunea cu noi, cursanții.

Per total, cursul a fost unul solicitant dar în același timp foarte plăcut și interesant în special datorită faptului că trainer-ul scria o dată cu noi, deci modalitatea de predare a fost excelentă.”

“Prezentarea primită pentru acest curs după înscriere nu reflectă realitatea. Cursul mi s-a părut foarte bun, atât din punct de vedere al informației oferite, cât și din punct de vedere al modului de prezentare. M-am simțit indusă, testată, provocată să particip și să înțeleg, și deși este foarte solicitant și intensiv, am reținut mult mai mult decât în studiul individual.

Cred că învățarea efectivă se poate face doar după completarea acestui curs care oferă bazele necesare pentru a înțelege PMP.

Mulțumesc! :)”

Metoda de predare fără slide-uri este foarte bună și interactivă. Cartea PMP Exam Prep este prezentată schematic urmărind logica, toate etapele importante ale procesului de învățare într-un timp scurt.

Trainer pregătit să răspundă la toate neclaritățile expuse pe parcursul cursului.”

Vă mulțumim pentru feedback, succes la examen și așteptăm vești despre obținerea certificării PMP!

Programul PMP Exam Prep pe 2019 aici

 

 by