Cum am obtinut certificarea PMP 67 – „Colaborarea cu EDU și Ilie a fost extraordinară”

Cum am obtinut certificarea PMP 67 – „Colaborarea cu EDU și Ilie a fost extraordinară”

Cum a fost experiența pregătirii cu EDU, pentru examenul PMP– pre training, training (metodă fără slide-uri), suport post training ?

Colaborarea cu EDU și Ilie în privința trainingului PMP a fost extraordinară! Am primit materialele cu destul timp înainte de training în așa fel încât să studiez până la curs, am comunicat eficient în privința locației trainingului și a programului. Metoda adoptată de Ilie pentru training este interactivă, fără slide-uri. Ilie ne-a făcut incursiunea în informație progresiv, folosind flipchart-ul, scheme ușor de înțeles și multe exemple practice. Cele 5 zile de training au fost o fundație pe care am putut clădi apoi studiul individual.  Parcugerea Ritei după curs a fost mult mai ușoară.


Cum te-au ajutat metoda RITA și materialele – carte/soft?

Eu am achiziționat pachetul Rita + Hot topics + FASTrack. Ca pregătire, am trecut prin Rita de trei ori (după fiecare capitol din Rita făceam un focused test în FASTrack). În plus, am parcurs online din PMBook ce ne-a indicat Ilie și am făcut două simulări complete în FASTrack. Rita m-a ajutat mult prin forma “umană” a prezentării informațiilor și prin referirea constantă la cum să te pregăteșți pentru examen.

Cum a fost la examen/ce ți s-a părut greu la examen/ care au fost provocările?

Este un examen greu pentru care trebuie să studiezi, să te pregăteșți și să exersezi cu seriozitate. Mi-a fost de mare folos FASTrack-ul pe care am putut să-mi verific asimilarea cunoștințelor și care reflectă foarte bine realitatea. Simulările complete din FASTrack chiar sunt echivalente cu experiența examenului.
Ce beneficii crezi că are pentru tine faptul că ai trecut prin această experiență și ai luat-o pe acest drum?

Simt deja că această experiență mă ajută în activitatea mea. Sper ca pregătirea pe cont propriu pentru examen, trainingul și certificarea PMP să mă recomande pe viitor pentru oportunități noi pe măsura pregătirii! Am văzut că alții au reușit cu PMP și sunt sigură că voi reuși și eu!


Ce sfaturi ai pentru cei care își doresc certificarea PMP?

Certificarea PMP este POSIBILĂ! Plan Measure&Practice împreună cu edu.eupc și Ilie!

Mulțumesc încă o dată și spor în toate!

Mihaela DOBRE, PMP, LSSYB

Operations Manager

TELUS Internațional Europe

  by  

 

Ultimele locuri pentru 2018 aici