Cum m-am pregatit pentru obtinerea certificarii PMP – 61! „Asteptarile mi-au fost depasite!”

Cum m-am pregatit pentru obtinerea certificarii PMP – 61! „Asteptarile mi-au fost depasite!”

Cum ai descrie experienta pregatirii pentru PMP cu EDU?

 Constienta ca “We now accept the fact that learning is a lifelong process of keeping abreast of change”- Peter Drucker, am considerat ca am nevoie de suport profesionist ca sa ma pregatesc pentru certificarea PMP si am decis sa aleg cursul PMP Exam Prep Course” de la EDU. M-au convins experienta lui Ilie Dragan, detaliile clare de pe site, metoda Rita, cartea PMP EXAM PREP disponibila in avans si accesul la aplicatie PM FasTrack, promptitudinea cu care mi s-a raspuns la intrebarile legate de organizarea cursului.

Cum te-a ajutat metoda RITA ?

Toate motivele pentru care am ales cursul au fost confirmate pe parcursul cursului si, mai mult, asteptarile mi-au fost depasite in timpul cursului.  Metoda de predare, exemplele, explicatiile si modul interactiv de predare au facut ca fiecare zi de curs sa imi completeze cunostintele intr-un mod rapid si concis, astfel incat sa imi completez puzzle-ul pentru certificarea PMP pe care o aveam ca obiectiv.

Suportul oferit dupa terminarea cursului pentru procesul de aplicare pentru certificare si clarificarile la intrebari, chiar si in timpul liber, m-au facut sa apreciez si mai mult dedicatia si profesionalismul lui Ilie Dragan.

Cum a fost la examenul pentru certificarea PMP? 

 Beneficiile cursului pentru promovarea examenului au fost nepretuite pentru mine 😊. Examenul de certificare PMP mi s-a parut un examen solicitant, serios. Examenul verifica atat detalii, cat si cunostintele de Project Management ca ansamblu, modul de gandire ca Project Manager. Pentru mine cea mai mare provocare la examen a fost sa aleg cel mai bun raspuns posibil din 2 raspunsuri asemanatoare.


Ce beneficii crezi ca are pentru tine faptul ca ai trecut prin experienta PMP ?

Imi aduc aminte ca decizia de a deveni Project Manager am luat-o mai demult, dar pe parcursul cursului am inteles ca e nevoie de multa munca, comunicare si diverse abilitati pentru a deveni un bun Project Manager. In mod sigur, experienta cursului si a certificarii au fost jaloane ale drumului ales si ma voi raporta la ele pe viitor.


Ce sfaturi ai pentru cei care isi doresc certificarea PMP?

Sfatul meu e sa vada certificarea PMP ca o etapa importanta a dezvoltarii profesionale si nu numai, ca o provocare care le permite sa isi depaseasca limitele si sa isi doreasca sa descopere noi provocari .😊

Cosmina Lungu, PMP

Project Manager SAP

 

logo-sap