Cum a fost la PMP EXAM PREP București, 10-14 Decembrie2018

Cum a fost la PMP EXAM PREP București, 10-14 Decembrie2018

PMP Exam Prep 10-14 decembrie 2018

O serie in care si-au dat intalnire industriile IT, bancara, automotive, sanatate, ONG, consultanta, fonduri europene, petroliera. De ce? Pentru ca toate aceste industrii „traiesc” si „se dezvolta” prin Proiecte. Suntem siguri ca, foarte curand, vom avea vesti bune si din aceasta serie. Pentru ca #noicredemineducatie!

Cum descrieti experienta pregatirii pentru examenul PMP cu EDU?

„In linii foarte mare, o experienta foarte placuta, de invatare si constientizare asupra complexitatii elementelor si  a sferei de cuprindere dezvoltate de PMI pe zona PM. Am apreciat structura si modalitatea de prezentare folosita de trainer cat si energia si entuziasmul cu care a reusit sa tina acest curs.Despre trainer doar de bine :), materialele suficiente pentru scopul si obiectivele training-ului.”

„Cursul PMP Exam Prep EDU este foarte bine structurat, imi place ca este abordata predarea schematic, implicarea cursantilor in timpul explicatiilor si metodele alternative de verificare a celor explicate (cartonasele, recapitularile de la inceputul zilei de curs. etc.)”

„O experienta foarte placuta in care se explica logic procesele si tot ce tine de PMP. Nu am ce reprosa. Experienta foarte buna – cu ajutorul cursului si al trainerului iti dai seama despre cate nu stii, iar acest lucru este foarte buna Atmosfera este foarte placuta; am apreciat modul de abordare al topicurilor si rigurozitaterigurozitate Trainer – excelent! Metoda de predare – excelenta!

„Un curs extrordinar, out of the ordinary (fara ppt., cu scheme si explicatii logice). Un trainer plin de energie. Cea mai placuta experienta dintre toate training-urile pe care le-am facut de-a lungul timpului. Mi-au placut foarte mult testele date in fiecare dimineata si recapitularile facute.”

Ce v-a placut la cursul PMP exam Prep?

„Experienta acumulata in acest cursul  PMP Exam Prep, reprezinta una din cele mai interesante expriente legate de procesul de invatare  si dezvoltare personala la care am participat pana acum. Mi-a placut foarte mult nivelul de informatii, structura logica in care au fost expuse acestea si in special modul in care a fost initiate interactiunea intre grup si trainer. Avand in vedere cele expuse mai sus, nu cred ca as avea ce sa adaug pe partea de recomandari, doar, poate, parstrarea aceluiasi grad de implicare si detaliu al informatiilor.”

„PMP Exam Prep, un curs complex cu foarte multa informatie. Am apreciat lipsa slide-urilor si profesionalismului trainerului, implicarea si calitatea actului predarii acestui curs.”

Trainer foarte implicat in a transmite informatia catre toti cursantii. Nici o intrebare nu a ramas fara raspuns si  exemplificat practic. Mi-a placut faptul ca nu s-a folosit de proiector si a creat fiecare “slide” o data cu noi. Materialele: foarte  usor de citit, cu multe exemple practice, foarte bine structurata. Metoda de predare: interactiva, logica, antrenanta in a te implica cu trainerul in procesul de invatare/predare.”

„Training-ul a fost unul din cele mai bune la care am participat. Trainer-ul a facut ca experienta sa fie una de care sa profit maxim iar nivelul cunostintelor acumulate sa fie foarte ridicat. Datorita acestei experiente ma simt mult mai pregatita sa fac fata provocarilor de la locul de munca. Multumesc!”

„Cursul la care am participat a fost unul extrem de solicitant, mai ales datorita faptului ca nu am citit cartea. Nivelul de informatie este ridicat atat ca si cantitate cat si ca dificultate. Totusi, Ilie a reusit sa capteze atentia, sa descrie foarte bine activitati, procese, etc. Metoda de predare a fost surprinzatoare, din punctul meu de vedere, foarte buna!”

Ce credeti despre metoda de predare PMP fara slide-uri?

„Acest curs a reusit sa imi clarifice de ce faceam anumite etape din lucrul zilnic, asociind aceste etape cu etapele de management. Mi-a placut enorm punctualitatea trainerului si modul cum a structurat si respectat perioadele de predare. Metoda de predare a fost una extrem de eficienta si a ajutat la a sedimenta mare parte din cunostinte. Totodata, felul de a preda si a impartasi cunostintele ale trainerului au ajutat la dorinta de a citi, a studia si a invata mai mult.

„Experienta oferita de curs a fost edificatoare. Mi-a placut foarte mult faptul ca s-a pus accent pe logica si intelegere. Trainer-ul a fost extraordinar, mi-a placut foarte mult modalitatea de predare, modul in care a interactionat cu cei prezenti la curs. Materialele au fost si sunt utile. Metoda de predare mi-a placut foarte mult intrucat a fost bazata pe dinamism si logica. P.S. Trainer-ul este un foarte bun pedagog.”

„A fost o experienta foarte placuta, iar felul in care a fost organizat (plecand de la comunicarea initiala in care toate detaliile cerute au fost lamurite, pana la livrarea efectiva) a fost excelent.

Plusuri:

  1. Structura foarte clara
  2. Trainer excelent, care a acoperit zonele esentiale
  3. Faptul ca se merge pe o abordare logica
  4. Multumesc ca nu ai folosit slide-uri, Ilie!

De imbunatatit:

Poate ar fi ok sa existe si o abordare individuala a candidatilor, in functie de lacunele pe knowledge area,

Procese, etc. Niste sfaturi despre cum ar putea restrange lacunele in mod eficient. Dar cred ca este nevoie de extra-timp pentru asa ceva.”

Sunteti multumit de materialele primite pentru pregatirea examenului PMP?

„Totul a fost exact “ce trebuie”  🙂 Mi-a placut mult cursul si mi-as fi dorit sa dureze mai mult.

Trainerul a explicat foarte bine tot ce conteaza pentru a lua examenul intr-o maniera foarte placuta si bine organizata, folosind scheme logice ce usureaza procesul de invatare. Soft-ul ce simuleaza examenul este foarte util si ma bucur ca am ales pachetul ce il include. Cu siguranta voi mai reveni la alte cursuri predate de Ilie.”

” (+) Metoda interactiva si intuitiva de predare. (+) Diagrame si workflow-uri bine structurate. (+) Raspunsuri detaliate la intrebari. (_) Ar fi fost util daca se rezerva din timp pentru studii de caz reale, situtii problematice. Intalnirile in piata din Romania. Cu alte cuvinte: exemple reale, cu situatii atipice, in care s-a folosit PMP sau nu s-a folosit si consecintele generate.”

„Primele 2 zile au fost mai usor de asimilat, insa cred ca se datoareaza faptului ca am citit doar aproximativ 30% din carte. Pe masura ce avansam, informatiile erau mai greu de “digerat”. Pe de alta parte, consider ca mi-a conturat o gandire structurata asupra abordarii PMI. Apreciez faptul ca predarea nu se face de pe ppt. si este stimulata gandirea analitica.”

„Consider acest curs o modalitatea cuprinzatoare si eficienta de a completa si mai ales corecta cunostintele despre PM, cat si un instrument foarte util pentru pregatirea destinata examenului PMP. Trainer-ul a avut o atitudine prietenoasa, profesionista si pro-activa, reusind sa lamureasca multe dintre aspectele neintelese din PM si din RMC Guide. Modul interesant si captivant de a preda, structura prezentata si calitatea procesului de predare fac mult mi usoara invatarea.Consider ca sunt pe drumul cel bun in certificarea PMP datorita participarii la acest curs.  Materialele de curs sunt foarte utile. Locatia foarte bine aleasa. Multumesc!”

Calendarul sesiunilor de pregatire EDU pentru certificarea internationala in management de proiect,  PMP, precum si locurile disponibile, poate fi consultat aici

by ,  Trainer