Cum a fost – PMP Exam Prep Bucuresti, Martie 2018

Cum a fost – PMP Exam Prep Bucuresti,  Martie 2018

Despre experienta PMP cu EDU

Prima grupa de PMP, aliniata cu PMBoK 6 si cartea PMP Exam Prep ed.9, s-a desfasurat in Bucuresti in perioada 12-16 martie. Ne-am bucurat sa avem printre noi profesionisti din banking, constructii, dezvoltare de solutii software, outsourcing, telecomunicatii, industria auto si cea medicala! Le multumim pentru cuvintele frumoase si le reamintim ca acesta este doar inceputul! Feedbackul adevarat este #pmpdinprima!

“As descrie experienta oferita de acest curs ca o experienta noua legata de PM. Mi-a placut modul de structurare si de impartire a capitolelor. Consider ca s-ar putea adauga mai multe exemple practice. Trainerul a fost foarte receptiv la intrebari. A reusit sa ne faca sa intelegem procesele si a oferit o perspectiva foarte buna asupra a ceea ce inseamna pregatirea examenului. Cartea Pmp Exam Prep detaliaza foarte bine zonele care trebuie intelese in detaliu.”

“A fost cel mai bun curs la care am participat! Mi-a placut modul in care a fost structurat si expunerea logica. M-a ajutat sa inteleg cum trebuie sa invat si pe ce trebuie sa pun accent. Cred ca este foarte util sa explicati mai mult inainte de curs participantilor cat de important este sa parcurga manualul. Eu m-as fi descurcat foarte greu fara sa fac acest lucru. Metoda de predare si abilitatile trainerului sunt excelente. Ideea cu testimonalele este foarte buna. Multumesc!”

“Un curs intens, atat din punct de vedere al informatiei cat si modalitatii de prezentare.  Foarte practica, aplicata, structurata. M-a ajutat sa inteleg mai bine notiunile teoretice. Mi-am dat seama care sunt “gap”-urile. Stiu unde e necesar sa revin pentru a ma putea pregati pentru examen.”

Este unul dintre cele mai bune cursuri la care am participat! Curs focusat pe practica si pe intelegerea notiunilor!  Nu este despre parcurgerea unor slide-uri! Cartea Ritei, desi este stufoasa, te ajuta sa intelegi notiunile spre deosebire de PMBook, care doar le mentionează!  Ilie este cel care aduce plusul de valoare, cel care face diferenta si ne ajuta sa intelegem legatura dintre teorie si practica. Excelenta metoda de predare. Multumesc, Ilie!

Experienta cursului PMP “Extraordinara!”

 

„Venind din operational, acolo unde se primesc proiectele pentru a fi gestionate, m-a ajutat sa imi fac “the hig picture” asupra actiunilor si proceselor ce au loc inainte ca proiectul sa aiba o forma. Voi putea face un assessment corect in ceea e priveste proiectele pe care le am in derulare: ce facm bine, ce am fi putut evita – sa imi creeze LLs”

“Ilie este extraordinar, dinamic, mereu pregatit sa raspunda la intrebarile noastre. Metoda de predare – interactiva, nu am simtit cum au curs orele de curs, extrem de fluid. Partea de follow-op: incredibila! Extrem de util sa avem acces sa lucram impreuna cu trainerul dupa ce cursul s-a terminat in sala, dar urmeaza faza cea mai importanta pentru pregatirea si obtinerea certificarii.”

“O experienta placuta si o experienta completa, avand in vedere complexitatea training-ului. De apreciat locatia unde au avut loc cursurile deoarece au fost usor accesibile. Ilie a fost foarte energic si amabil si ne-a motivat sa fim atenti si focusati. Imi doresc sa primesc acelasi suport de la Ilie pana la examenul de certificare. Iti multumesc mult Ilie si multa bafta in continuare, sper sa formezi cat mai multi profesionisti la noi in tara.”

“A fost o experienta foarte buna si eficienta. Modul in care a fost structurata informatia este foarte buna. Atentia trainerului la fiecare cursant si modul in care a explicat, cu rabdare si exemple clare – foarte bun. Simulare examen – foarte bun. O super atitudine si prezenta dublata de cunoastere! Felicitari! Multumesc!”

Cursul PMP – o experienta mai mult decât folositoare!

“ Nice experience! Thumbup pentru trainer. Ilie Dragan este un profesionist. Cursul lui este interesant, interactiv, intensiv si foarte bine structurat. Materialele sunt suficiente si de fiecare data up to date cu ce scoate PMI. La curs se incurajeaza implicarea, punerea intrebarilor de orice fel, intelegerea si invatarea logica. Cursanti sunt ajutati pe tot parcursul saptamanii de curs, dar si dupa, pana la obtinerea certificarii. Recomand cursul tuturor celor car vor sa sustina examenul PMP”

“A fost o experienta noua pe un curs cu multa informatie, in special informatie noua. Perceptia despre abordare specifica. Trainer bun, foarte interactiv. Materialele folosite mai mult decat suficiente. Metoda de predare foarte intensa.”

“Prestatia foarte practica d.p.d.v. prezentare a subiectelor importante pentru examen. Raspunsuri la subiect pe focus intelegerea logica a subiectului. Ilie cu adevarat un profesionist in competentele de PM si ca trainer. Materialele au fost prezentate intr-o ordine cronologica. Disponibilitatea in timpul cursului si in afara cursului ++++ foarte OK. Multumesc!”

„PMP is not a choice”

“Este un curs foarte bine elaborat si organizat. Imi place faptul ca e structurat si mi-a atras atentia pe subiectele cheie si mai dificile. Este un curs extraordinar, iar Ilie este un trainer foarte bun! Iti multumesc pentru curs si anticipat pentru suportul dinainte de examen!”

“Un curs folositor, mi-a adus multe cunostinte noi, cartea foarte bine detaliata. Trainerul ne-a prezentat foarte bine punctele importante ale materiei.”

“Un curs bun, bine structurat, informatii pretioase ce pot scapa daca citesti doar cartea. Foarte bine ca nu se foloseste power point!! Trainerul reuseste sa tina nivelul de atentie foarte ridicat pana la sfarsit.”

“Experienta dinamica, intensa , destul de grea in privinta gradului de dificultate. As propune ca acest curs sa se desfasoare pe parcursul a mai multor zile. Trainer bun, explica bine, dinamic si rabdator.”

“Experienta foarte utila! Trainer foarte competent , stapaneste foarte bine si stie foarte bine “contentul”. + Putere mare de integrare procese. Proces dinamic si eficient de invatare. Relatie fireasca de colaboarare si invatare. Trainer cu certe calitati de comunicare! Bravo!”

Programul cursurilor PMP pentru 2018 aici

Cursuri de Project Management